anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Va interesează critica altora? Ce credeti ca inseamna critica buna? Credeti ca conteaza critica altora in dezvoltarea unui individ?

Răspuns Câştigător
| Dalmore a răspuns:

Nu mă interesează. Critica bună vine de la un om care cunoaște toate datele problemei și poate să-ți ofere și argumente. Un mentor, ceva. Ajută. Doar că unii consideră orice mizerie aruncată-n curtea altuia ca fiind constructivă.

16 răspunsuri:
| AmFostOdataEuOBaba a răspuns:

Pe mine mă interesează unele critici.
Doar unele ajută la dezvoltare, altele fiind neimportante.

| RAY a răspuns (pentru AmFostOdataEuOBaba):

Cum hotaresti tu care sunt bune vs care nu sunt?

| lilith16 a răspuns:

Daca e critica constructiva da, pe mine ma ajuta daca cineva imi spune ca nu e bine ce fac si imi da si argumente. dar daca e critica unde înjurăturile sunt argumentele logic ca nu ajuti o persoana si o faci sa nu aiba incredere in ea.

| AmFostOdataEuOBaba a răspuns (pentru lilith16):

De acord!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Depinde de persoana care ma critica.
Da, ajuta.

| RAY a răspuns (pentru anonim_4396):

Eu as spune ca conteaza maniera in care o face nu cine ma critica

| RAY a răspuns (pentru lilith16):

Atunci te mai intreb ceva, asta nu inseamna a face pe placul altora sau a numai avea propia ta libertate?

| lilith16 a răspuns (pentru RAY):

Câteodată e buna parerea altora, nu zic sa o respecţi neapărat dar sa tii minte mai ales daca stii ca cam are dreptate. nu iti pierzi libertatea pentru ca daca vrei nu il bagi in seama dar daca are dreptate e ok sa il/o asculti

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru RAY):

Contează si cine, si maniera. Daca e o persoana apropiată si o face intr-un mod dur e perfect.

| RAY a răspuns (pentru anonim_4396):

Corect

| RAY a răspuns (pentru lilith16):

Exista dreptate absoluta? de unde stim care dreptate e cea mai buna?

| lilith16 a răspuns (pentru RAY):

Atunci cand simti ca are dreptate. pentru ca stii si singur adevarul si câteodată trebuie sa il accepti, nu înseamnă ca ii oferi placere acelei persoane pentru ca ii faci pe plac, depinde si de persoana ca poate iti vrea sau nu binele

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Aia care doare si enerveaza.

| Freya1 a răspuns:

Cred ca ar trebui sa ne doară la bască de cine ce zice si sa incercam sa nu mai mergem o dată cu turma.