Stau in bucuresti dar nu ma dor picioarele!
inca mai e valabila ocazia!? Caci sunt foarte dornic sa-mi fac prieteni noi si sa te cunosc, o persoana foarte deschisa si de treaba! te pup!
Da, da, da... Unde? Cand? Vin si baietii? Bere este? Pot sa pregatesc ceva?
Vin...se poate sa lipsesc eu? sper ca nu ne ceri bani pentru mancare si bauturica?cand va avea loc aceasta petrecere, ai spatiu destul pentru toti utilizatorii TPU?
Tot citeam pe aici raspunsurile si m-am entuziasmat, pana am aflat unde stai...
Nicidecum. Ardealul e regiunea mea preferata; mi-a trecut entuziasmul tocmai fiindca esti departe si e cam greu de ajuns, speram ca e realizabila petrecerea.
Hai ca vin acu.
Ma duc sa-mi iau avionul. Lasa geamurile deschise ca intru direct pe geam cu avionul.
Ma intreb ce casa ai din moment ce inviti peste 20000 de persoane la tine
bishop
Pai ar trebui sa vina si niste baieti, nu? daca nu atunci facem o petrecere a noastra asa ca intre fete
da, si bere si whisky si vodca care vrea @ardnazur1961
@nekane:iti dau de baut la greu....cat vrei....pai de ce te-ai dus la nani data trecuta?
Daaaaaa...mamica noastrapai nu mai stiu ce s-a intamplat dupa aceea... apropo, au fost fff bune clatitele cu ciocolata...mai faci si alta data?
Pai sa aduci cateva ca au fost delicioase...eu deja am pus vreo 2-3 kilutze pe minela party-ul trecut am fost eu si ursulika care am vrut multe clatite de-aia, vezi?
Vai, dar cum de te-am putut uita,@ursulika?
ooooooo, am destul loc, n-am spus ca inchiriez casa poporului?
Psiholoaga, sa inteleg din (ne)raspunsul tau ca ai o problema cu muresenii sau cu ardelenii? si de ce ma rog te-ai entuziasmat asa si dupa aceea ti-a trecut entuziasmul asa, dintr-o data? esti cam ciudata!
anonim_4396 întreabă: