anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Va mai amintiti de hi5?
Cati dintre voi ati avut cont acolo?
Cum vi se pare hi5 de acum cativa ani, cand era in voga, față de Facebook si Instagram acum?

Răspuns Câştigător
| Drimmero a răspuns:

Anii 90-2000 reprezenta era de aur a net caffe-urilor, cine avea calculator acasa dupa 2005 sa zicem cu internet era mare bastan, majoritatea cred ca prindeam net ori cu ratia de la sali, ori de la rude sau prietenii aia norocosi, nu mi se pare ca a fost o cultura wow in generatia noastra dar cu siguranta nu erau atatea mizerii ca acum.

27 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Tot ce tine de viitor era mai frumos fata de acum.

| Strwberrs a răspuns:

Imi amintesc, dar tot mai bun e Instagramul pentru mine.

| Lukyan a răspuns:

Da, imi amintesc, dar eu nu am avut cont.

| Lamasanu a răspuns (pentru anonim_4396):

Vroiai să spui Trecut?

| OchișhoriAlbastri a răspuns:

Da.Cred ca prin 2008 am avut cont facut.
Acuma Facebook si Instagram ii mai fitos laughing
Am Instagram dar mai mult pe Facebook stau

Răspuns utilizator avertizat
| NoTurbinaNoGood a răspuns:

Inca mai intru de amuzament, pe contul vechi de hi5.
Fata de Facebook era mult mai cocalar, se scria mult cu "y", "sh", etc.
99% din conturi erau in genul "PrinTe$$@ Tha", doar eu si cativa aveam numele real, fara litere modificate laughing
Descrierile pozelor erau cel putin la fel de penibile ca in prezent.
Partea buna era lipsa like-urilor. Se numarau vizualizarile si numarul de comentarii.

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru Lamasanu):

Trecut* my bad

| Cameliaaa03 a răspuns:

Fratele meu a prins hi5 laughing eu eram "micuta", ma tot rugam de el sa imi faca si mie cont, ca na, sa fiu si eu in "voga" si tot fără am rămas, cu raspunsul " Nu e pentru tine" haha laughing

| Drimmero a răspuns:

Sunt curios cati de aici mai stiu de mIRC, practic prima aplicatie sau prima retea de socializare mai bine spus, am ignorat hi5-ul, n-am avut cont acolo, eu nu-s asa cu retelele sociale, n-am nici Facebook si nici Instagram dar stiu asa care cum e treaba, pot sa zic ca e diferenta de la cer la pamant intre ele, Facebook-ul la inceputuri era un Hi5 dupa un update de windows dat.

| Nirvanaaa a răspuns:

Îmi amintesc, dar nu am avut laughing. Eram mică, nu mă pricepeam sa îmi fac cont.

| cristi202 a răspuns (pentru Drimmero):

MIRC? Sweet memories! Cind am dat cu nasul de net pentru prima oara, a fost pe mIRC. Ce senzatie interesanta, sa poti vorbi cu altii prin intermediul unui calculator! Toate cunostintele erau innebunite dupa mIRC, si nu am inteles de ce pana nu am intrat si eu. happy

Răspuns utilizator avertizat
| Caricaturistafaralimite a răspuns:

Da eu am avut cont pe Hi5. Era bun până au stricat tot la el și nu mi-a mai plăcut.

| MrAM a răspuns:

Imi aduc aminte daca nu ma insel ca se si oferea premii in criptomonede la un moment dat daca participaii la nu stiu ce jocuri, printre care si bitcoin moca... ce vremuri.

| marin1988 a răspuns (pentru Drimmero):

Asl pls laughing Ce vremuri cu mIRC-ul.

| Kellut a răspuns:

Da am avut si eu pentru putin timp. laughing

| johnny1sibianul a răspuns:

Da, am avut cont, dar din cauza costurilor nu-l prea utilizam! În prezent procedez la fel!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Am avut cu vreo 15 ani in urma cand era f diferit, puteam sa aleg teme/poze de fundal, faceam asta in fiecare zi, completam profilu la categoria "culoarea ochilor" si etc ce mai era, am avut niste prieteni virtuali care bifau toate limbile si eu chiar credeam ca ei vorbeau toate limbile alea, ma minteau, aveam vreo 12-14 ani. Apoi am observat ca site-ul elimina din chestii... pana au schimbat si site-ul si totul, intrasem dupa multi ani si era altfel de site. Pe Facebook am intrat pentru jocuri cu vreo 12 ani in urma, o perioada nu am folosit, s-a schimbat site, am avut un Instagram asa demult, apoi cand am stricat telefonul am sters contul, nu am reusit sa il mai activez, acum nu merge site Instagram pentru mine, ma obliga sa ma loghez (alte conturi am folosit. si nu am facut mai nimic)si imi da niste erori, nu ma lasa sa-l accesez logata. Deci Facebook, si asta se prosteste si nu-mi convine deloc cum este facut. Dar eu eram obsedata de design si organizare, care site daca le are, le scoate. La fel si cu telefoanele vechi.

DoarBogdan
| DoarBogdan a răspuns:

Il foloseam sa ma joc Barn Buddy cand eram mai mic.

Diferenta fata de acum?
Acum pare mai bine big grin

DoarBogdan
| DoarBogdan a răspuns (pentru anonim_4396):

Tot ce tine de trecut?
Pai cum asa? happy

Este adevarat ca erau unele lucruri mai bune si pe atunci, insa comparativ... nu cred ca se poate pune problema.

Internetul este mai usor de accesat decat oricand, putand tine persoane mai aproape decat am putea crede. Iar asta se intinde pana la siguranta persoanelor si diferite cazuri de urgenta.
Informatia este extrem de usor de accesat acum, fata de cum era inainte.

Libertatea, tehnologia, confortul, viata, lipsa inegalitatii, drepturile... atatea lucruri care sunt mai bune fata de cum erau in trecut.
Traim una dintre cele mai bune perioade de timp din cate au fost, urmand sa traim altele big grin Chiar daca exista si parti negative, nu se poate chiar sa nu le vedem.

| SG1995 a răspuns:

Am prins Hi5 prin 2009 -2010.

| SG1995 a răspuns (pentru Drimmero):

N-am print, deși sunt din generația aia de la mijlocul anilor '90, până în 2005 nu exista cablu sau rețea telefonică la noi în localitate, abia prin 2009 am avut net. Uneori regret că n am prins o mare parte din cultura pop a generației mele.laughing

| haileewatson a răspuns:

Am avut. Partea misto e cat puteai sa customizezi tot layout-ul. Adaugai imagini, muzica, widget-uri, texte, animatii. La Facebook nu poti face asta happy

| MihaelaDart a răspuns:

Am avut destula vreme pana cand a aparut Facebook si apoi am renuntat la el. De vreo cativa ani buni nu am mai intrat. Oricum a fost frumos la vremea lui si mai era inca un astfel de site, "rival" lui, dar imi scapa numele lui.

| cristi202 a răspuns (pentru Drimmero):

O ora, seara, era "ratia" zilnica pentru mine la net caffe. Pentru altii si 5-6. happy
In 2007 aveam si calculator, si net acasa. Ele au fost de vina ca m-am insurat in acelasi an, sotia pe net am gasit-o. happy

| OAly a răspuns:

Nu e la trecut. Eu am cont activ acolo. Inca exista site-ul si are multi utilizatori.
Hi5 de acum cativa ani era mult mai bun decat e acum. Se putea crea pagina personala dupa cum voiai. Puteai pune ce vrei tu in ea, chiar si muzica de fundal. Facebook nu permite crearea paginii dupa bunul plac al utilizatorului. E standard. Instagram nici nu folosesc ca nu imi place.