| AndresDarie2000 a întrebat:

Vă mai amintiți de Yahoo Messenger?

Eu am reușit să descarc Yahoo! Messenger cel din trecut și merge. Dar prima dată trebuie să scrii pe google: download nina chat și dai pe prima pagină. Îți creezi un nume, apoi parolă, pui adresa de e-mail, după care trebuie să-ți activezi contul. Descarci Y! Messenger 6.0 și după îl instalezi. Și ca să meargă server-ul instalezi și RUN_AFTER_INSTALL.

Ai aici tutorial cum să faci! happy https://youtube.com/watch?v=SbpKGkBjrKE&feature=shares

Baftă happy! Pentru cine vrea, desigurwinking

Răspuns Câştigător
| Freya1 a răspuns:

Nu cred ca mai poți sa intri pe vechiul cont și sa îți recuperezi conversațiile.E trista treaba asta oricum.sad

12 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| AndresDarie2000 explică (pentru DracuIa):

"Oficial" nu mai are cum să fie, dar e o replică. Unele chestii care au murit, li s-au făcut o copie/replică, după care au început să funcționeze din nou cum trebuie (ca la început)

Mai degrabă din jocurile instalate din surse necunoscute, din SMS-uri dubioase și altele se fură datele cu caracter personal.

| AndresDarie2000 explică (pentru Freya1):

Conturile vechi chiar nu se mai poate recupera. În schimb, îți poți face un cont nou și va merge.

| AndresDarie2000 explică (pentru AndresDarie2000):

Nu se mai pot *

| Freya1 a răspuns (pentru AndresDarie2000):

Pai dacă nu mai are e-mail-lul?

Dacă nu mai are e-mail-ul își face altul.

Simplu! happy

| Freya1 a răspuns (pentru AndresDarie2000):

Pai asta îți spun.Ca poate sa își facă alt cont, dar nu tot cu aceias adresa de e-mail etc.Ala la pierdut.

N-are cum să-și mai facă cont cu același e-mail. E logic că își va face cu o nouă adresă viitorul e-mail. happy

| ciprivat a răspuns:

Cipriv90 add me ^^ hai sa facem o comunitate faina

| AndresDarie2000 explică (pentru ciprivat):

Te-am adăugat pe Yahoo Messenger!

| ciprivat a răspuns (pentru AndresDarie2000):

Mersi,dar nu imi apari in lista.care e idul tau?

| AndresDarie2000 explică (pentru ciprivat):

Showman e ID-ul meu