Pai vezi daca esti handicapat/a.
Iar nu-ti mai da tactu sa sugi tzata? rip
Ca sa intrebe prosti
Tu crezi ca eu vorbesc cu toate analfabetele? zi mersi ca ti-am raspuns macar aici.am avut si eu de cine rade
Ma inteligento, te stange capatana? mmm se vede ca ai chef de cearta.m ce sa le faci la fraieri...ca ei asa vor ramane mereu.iar uh daca ai chef de cearta.du-te si fa-o cu altcineva...la modul figurat.mati pussy
Iauzi ca o luat foc vezi ca s-au impartit pijamalele.
Vezi sa nu te rupi de la atat ras! sau sa nu faci booom! sau poc poc de la atat prostie.you can't see me! e o replica foarte cunoscuta
Cunoscuta pentru tine poate ca pe restul sigur nu-i intereseaza
Dar uh de unde stii ca pe ceilalti nu ii intereseaza.sa stiii ca pe site-ul asta sunt multi fani john cena sau fani wrestling... daca o stii pe kelly kelly sa stii ca numai ai mult pana o sa ajungi ca ea. o_____
) tu sti cat ma pot amuza raspunsurile tale?
Mai bine toanta decat c**** ca tine
Sincer poti sa zici orice despre mine pentru ca ma doare fix undeva de ceea ce zici, pentru ca stiu ca ceea ce zici uhnu are nici o relevanta, draga mea si asta pentru ca tu nu ma stii si nu ma cunosti...deci ce sa zic? fraiera! sau mai bine zis cum spui tu ratato! ce sa faci? se vede ca te plictisesti si nu ai ce face!? si ai chef de cearta ca sa iti mai treaca plictiseala.dar mai bine ia-te de cineva pe care il stii ca asa cu mine nu are niciun efect, DRAGUTZO! PWP
Pai daca nu te interesa nu-mi mai raspundeai daca ai vazut de la inceput ca eu sunt pusa numa pe misto mai ales cu persoane asa ca tine e si culmea
Si eu care credeam ca ai murit
Fata ma lasi inpace! nu am che de glumitele tale!
Pai nici nu vreau sa te vad la ce fata de dat in gropi ai n-am chef sa mor asa de tanara
Nooooooonameee întreabă:
LisaJulie întreabă: