Ma uit la ASMR pe TWITCH deseori, pentru ca ador acel sunet cand femeile ling microfonul.
Uite aici un clip care spune despre ASMR.
https://www.youtube.com/watch?v=4v1Qu-59pdw
Eu nu prea am putut să fiu atent la ce a spus, pentru că nu am putut să-mi iau ochii de la șnurulețul ăla în X. Hipnotic, nu alta! :))
Nu nu ma uit frate la chestile alea sunt ciudate rău unele mai ales cringe total nu inteleg cu va poate relaxa niște ciudați care mușcă și da cu degetele sau unghiile ce face acolo mai exactă nu știu da aia nu are nicio treabă cu excitantă sau relaxare este cringe rău tot ce fac ei.
Pe mine mă ia somnul când las unele pisde să vorbească neîntrerupt.
Mi s-a întâmplat de câteva ori să adorm fără să le phut. Aia e, un somn e mai important decât o moe, de la o vârstă.
Https://youtu.be/Hf5UpWw0SH4
Sunete pentru somn.
Doar că nu toată lumea e sensibilă la ele.
Un exemplu ar fi somnul aproape instantaneu la sunetul de aspirator, aerotermă sau motorul mașinii, în mers. Dar nu toți pățesc asta.
Pentru cei care pățesc, sunt canale de YouTube cu asmr din diferite zgomote, inclusiv cele dintr-un oraș aglomerat, pădure, ploaie, tren, citit povești, foșnet de ambalaje sau cărți, pocnit din degete, etc.
Domnule Dracula deși pare că sunt tocilară pe anumite subiecte/teme totuși oa capitolul aflat de știri sau noutăți sau ultima modă sunt praf. )
Așa că, habar nu aveam ce e acest magnific ASMR. Dar după ce am devenit un mic obsedat de OZN uri și fantome, am făcut cercetări și în direcția ASMR-ului ăsta și m-a fascinat, la propriu. Mă rog cele citite, că cele vizionate m-au enervat. O juma de oră am stat să văd un ASMR făcut de Ikea cum o cucoană oricum vorbea în engleză și am înțeles doar câteva vorbe și gâdilase o oră o lenjerie de pat și mi-o foșnise în toate direcțile și sunetele posibile. ) Ba chiar în loc să mă facă să-mi doresc să cumpăr de la ei, m-o făcut să nu-mi mai doresc să cumpăr vreodată de la ei, deoarece dacă ei au lenjerie de pat și perne și pilote foșnitoare, mi-ar fi frică să mă mai așez pe ele, ca să scoată zgomote și foșnituri în miez de noapte.
Dar acum am aflat ce e ASMR.
Să mai veniți cu întrebări din astea interesante despre subiecte de care nu am auzit niciodată.
Mulțumesc domnule NoTurbina am aflat și eu mai la bătrânețe ce înseamnă acest ASMR. Dar clar, toată viața, cât trăim, mai află câte ceva nou.
andrada întreabă:
nyoentox2002 întreabă: