Berea, unele vinuri, tărie gen whiskey, cognac nu-mi plac să le beau așa, maxim shoturi; vodka eventual combinată cu Santal de mere verzi și îmi mai place ginul combinat cu swhappes
Nu beau, dar îmi place puțin vinul la gust, dar nu am voie că iau antidepresive.Dar ție?
Mie-mi place doar mirosul lor, dar nu gustul.
Hai că țuica ar mai merge, dar...
Îți place duhoarea de borhot?
Înainte nu consumam mai deloc, dau vina pe vârsta . Doar la ocazie sau o întrunire consum împreună cu prietenii când și când. Prefer vin roșu/ demi-dulce, votka cu limonadă, tsipouro/ouzo în combinație cu suc natural : portocale sau de vișine, ca și cocktailuri: Mojito este preferatul meu.
Nu neaparat, beau sampanie de anul nou, eventual cidru sau bomboane cu rom (rom adevarat, nu esenta). As putea cumpara mult alcool, dar nu o fac, pentru ca nu mi-ar fi folositor.
Beau mai degraba stimulante (cafea, cola) decat deprimante (alcool).
Nu. Imi plac bauturile cu gust bun. Printre ele pot sa fie si alcoolice, asta e. Dar nu pot zice ca imi plac cele alcoolice pentru ca nu imi place orice
Desigur, dar sa fie ceva bun si cu moderatie. Mai bine beau o artizanala la 0.33 decat doua sticle de posirca la 2.5. Mai bine beau un pahar de whisky la 500 RON sticla decat o sticla de Saniuta. Si tot asa. Prefer calitatea in fata cantitatii.
La capitolul spirtoase doar Metaxa 7 stele.
La vin, vinurile bune de Murfatlar și vinurile portugheze.
Imi place doar vinul rosu demidulce, vinul roze sau spumant, dar consum doar la o zi de nastere sau ocazie speciala, deci nu beau deloc in restul timpului.
Îmi plac doar Guinness, miedul, angeli cherry, cidrul și coniacul irlandez (ăla ce se bagă în irish coffee și în irish cappucino.
Nu-mi plac bauturile alcoolice, nu sunt religioasa, nu sunt musulmanca sau nu stiu ce religie, pur si simplu nu-mi place gustul si cum ma simt dupa aia. Cand beau mi se face rau si nu inteleg intr-un fel de ce bea lumea, nu mai judec ideea de mult, e ca orice alta prostie pe care o punem in corp si ne mintim ca e ok sau mai rau ne lasam dusi de nas de stransoarea sociala.
Bleeahh...scârbos!
Creierul nu face diferenta intre bere cu alcool si bere fara alcool. Diferenta o face doar ficatul.
Doar sampania si vinul care beau odata pe an. Nu imi creaza dependenta si am avut alcoolici in familie multi
Ba aici depinde, daca e ceva bun logic ca nu refuz da in general nu prea o dau pe alcool, dau in altele))))
Yee(Salut)! Nu imi place visinata si tuica, dar vin si bere beau cat de mult vreau sau se cade.
Ălora prea religioși.
,,Ălora prea religioși.'' -> Cica alora prea religiosi. Numai teorii ale conspiratiei aveti in cap. Nu vad ce treaba are religia cu alcool-ul.
Stimabile domn, nu mă refeream la Dvs.
Inteleg, dar eu iti spun ca nu este adevarat acest mit.
Am ințeles
Dar la musulmani cred că ar merge...
E tocmai invers
Nu uita cine a transformat apa in vin
Întreabă musulmanii/ islamicii. Știi că în țările musulmane alcoolul este interzis și se comercializează numai în locuri special amenajate și acreditate, nu?
Ce mă interesează pe mine de musulmani. Ei sunt păgâni, ortodoxia este adevărata credință. Dacă nu mă crezi, uită-te peste religia lor. Eu pot sa beau dacă am chef sau nu, nimeni nu îmi impune, + că nu scrie nicăieri în Biblie .
AmFostOdataEuOBaba întreabă:
stefan24111996 întreabă:
bobi întreabă:
Maia întreabă: