Desigur, dar sa fie ceva bun si cu moderatie. Mai bine beau o artizanala la 0.33 decat doua sticle de posirca la 2.5. Mai bine beau un pahar de whisky la 500 RON sticla decat o sticla de Saniuta. Si tot asa. Prefer calitatea in fata cantitatii.
,,Ălora prea religioși.'' -> Cica alora prea religiosi. Numai teorii ale conspiratiei aveti in cap. Nu vad ce treaba are religia cu alcool-ul.
Inteleg, dar eu iti spun ca nu este adevarat acest mit.
Ba aici depinde, daca e ceva bun logic ca nu refuz da in general nu prea o dau pe alcool, dau in altele))))
La capitolul spirtoase doar Metaxa 7 stele.
La vin, vinurile bune de Murfatlar și vinurile portugheze.
E tocmai invers
Nu uita cine a transformat apa in vin
Nu. Imi plac bauturile cu gust bun. Printre ele pot sa fie si alcoolice, asta e. Dar nu pot zice ca imi plac cele alcoolice pentru ca nu imi place orice
Doar sampania si vinul care beau odata pe an. Nu imi creaza dependenta si am avut alcoolici in familie multi
Nu neaparat, beau sampanie de anul nou, eventual cidru sau bomboane cu rom (rom adevarat, nu esenta). As putea cumpara mult alcool, dar nu o fac, pentru ca nu mi-ar fi folositor.
Beau mai degraba stimulante (cafea, cola) decat deprimante (alcool).
Îmi plac doar Guinness, miedul, angeli cherry, cidrul și coniacul irlandez (ăla ce se bagă în irish coffee și în irish cappucino.
Întreabă musulmanii/ islamicii. Știi că în țările musulmane alcoolul este interzis și se comercializează numai în locuri special amenajate și acreditate, nu?
Nu-mi plac bauturile alcoolice, nu sunt religioasa, nu sunt musulmanca sau nu stiu ce religie, pur si simplu nu-mi place gustul si cum ma simt dupa aia. Cand beau mi se face rau si nu inteleg intr-un fel de ce bea lumea, nu mai judec ideea de mult, e ca orice alta prostie pe care o punem in corp si ne mintim ca e ok sau mai rau ne lasam dusi de nas de stransoarea sociala.
AmFostOdataEuOBaba întreabă:
stefan24111996 întreabă:
bobi întreabă:
Maia întreabă: