Imi place doar vinul rosu demidulce, vinul roze sau spumant, dar consum doar la o zi de nastere sau ocazie speciala, deci nu beau deloc in restul timpului.
Ce mă interesează pe mine de musulmani. Ei sunt păgâni, ortodoxia este adevărata credință. Dacă nu mă crezi, uită-te peste religia lor. Eu pot sa beau dacă am chef sau nu, nimeni nu îmi impune, + că nu scrie nicăieri în Biblie .
Creierul nu face diferenta intre bere cu alcool si bere fara alcool. Diferenta o face doar ficatul.
Nu beau, dar îmi place puțin vinul la gust, dar nu am voie că iau antidepresive.Dar ție?
Berea, unele vinuri, tărie gen whiskey, cognac nu-mi plac să le beau așa, maxim shoturi; vodka eventual combinată cu Santal de mere verzi și îmi mai place ginul combinat cu swhappes
Mie-mi place doar mirosul lor, dar nu gustul.
Hai că țuica ar mai merge, dar...
Yee(Salut)! Nu imi place visinata si tuica, dar vin si bere beau cat de mult vreau sau se cade.
Înainte nu consumam mai deloc, dau vina pe vârsta . Doar la ocazie sau o întrunire consum împreună cu prietenii când și când. Prefer vin roșu/ demi-dulce, votka cu limonadă, tsipouro/ouzo în combinație cu suc natural : portocale sau de vișine, ca și cocktailuri: Mojito este preferatul meu.
AmFostOdataEuOBaba întreabă:
stefan24111996 întreabă:
bobi întreabă:
Maia întreabă: