| AmFostOdataEuOBaba a întrebat:

Vă plac băuturile alcoolice?

47 răspunsuri:
| RobertMoon a răspuns:

Imi place doar vinul rosu demidulce, vinul roze sau spumant, dar consum doar la o zi de nastere sau ocazie speciala, deci nu beau deloc in restul timpului.

| TheGentleman a răspuns (pentru PumpkinDoll):

Bleeahh...scârbos!

| Celcestietot a răspuns (pentru TheGentleman):

Ce mă interesează pe mine de musulmani. Ei sunt păgâni, ortodoxia este adevărata credință. Dacă nu mă crezi, uită-te peste religia lor. Eu pot sa beau dacă am chef sau nu, nimeni nu îmi impune, + că nu scrie nicăieri în Biblie laughing.

| LupusDei1993 a răspuns:

Nu, deloc.

| doctorandus a răspuns (pentru PumpkinDoll):

Creierul nu face diferenta intre bere cu alcool si bere fara alcool. Diferenta o face doar ficatul.

| AvalohAlyn a răspuns:

Nu beau, dar îmi place puțin vinul la gust, dar nu am voie că iau antidepresive.Dar ție?

| Adry05 a răspuns:

Berea, unele vinuri, tărie gen whiskey, cognac nu-mi plac să le beau așa, maxim shoturi; vodka eventual combinată cu Santal de mere verzi și îmi mai place ginul combinat cu swhappes

| N1GHTMAR3 a răspuns:

Nu. Sunt nocive precum tutunul si cafeaua.

| AmFostOdataEuOBaba explică (pentru AvalohAlyn):

Mie-mi place doar mirosul lor, dar nu gustul.
Hai că țuica ar mai merge, dar...

| TheGentleman a răspuns (pentru AmFostOdataEuOBaba):

Îți place duhoarea de borhot? sad rolling on the floor

| Yee a răspuns:

Yee(Salut)! Nu imi place visinata si tuica, dar vin si bere beau cat de mult vreau sau se cade.

| Andreeush a răspuns:

Nu prea!

| MihaelaDart a răspuns:

Înainte nu consumam mai deloc, dau vina pe vârsta laughing. Doar la ocazie sau o întrunire consum împreună cu prietenii când și când. Prefer vin roșu/ demi-dulce, votka cu limonadă, tsipouro/ouzo în combinație cu suc natural : portocale sau de vișine, ca și cocktailuri: Mojito este preferatul meu.

| Helper07 a răspuns:

Nu, sunt o porcarie.

| QuennV a răspuns (pentru ZyRRe):

Vorbeste pentru tine. laughing)))

| UNțăran a răspuns:

Da