| Dan a întrebat:

Va place chat pe TPU.ro?

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bună.
Sincer, cred că îți pierde din valoare acest site cu chat-ul!
TPU-ul a fost "născut" să facă lumea mai bună, iar mulți au "fugit" pe chat și suntem mult mai puțini pe TPU (Toți pentru unu).
Pa, pa.

45 răspunsuri:
cami
| cami a răspuns:

@Legiuitoarea, d' accord avec toi happy

| SweetCandy a răspuns:

Imi place, insa imi impart timpul astfel incat sa si raspund intrebarilorhappy

kittyalexandra
| kittyalexandra a răspuns:

Consider ca e un lucru bun. Pentru ca se puneau prea multe intrebari de plictiseala. Acum intrebarile acelea sunt pe chat si unii mai scapa de plistiseala... Cat despre cei care se plang ca nu se mai rapunde la intrebari... multa lume cauta socializare... sa rada/glumeasca cu cineva, nu neaparat sa-l ajute pe cel care a pus intrebarea... deci... mi se pare un lucru bun chat-ul respectiv... Daca imi place... Am intrat o data de curiozitate... si nu am prea inteles nimic...

| Cryssy a răspuns:

Buna.....este interesant totusi, dar nu imi place prea mult.

| Pho3nix a răspuns:

Imi place dar pacat ca vin unii papagali si strica totul.
Ma refer la cei care ne injura si se dau ''macho'' si alte chestii.

leonardk
| leonardk a răspuns:

Nu-mi place dar imi convine ca mai descongestioneaza site-ul care la anumite postari se transforma in chat.

| Dan explică:

Mie imi place chat pe TPU.ro.Este o treaba buna. Felicitari TPU.ro!

| DeNyyy a răspuns:

Sincer....nu prea ma incanta ...mai degraba stau si vb pe mess cu my best friends big grin

cristacheceliute
| cristacheceliute a răspuns:

Are nevoie de link pe prima pagina sus de tot (unde sunt si cele cu prima pagina, comunitatea etc. si sa afiseze utilizatorii online, cu refresh separat pentru partea de chat si lista de utilizatori online. In rest, o idee buna.

| dyddyyyx18 a răspuns:

Da, imi place TPU happy

| Betty18 a răspuns:

Nu prea imi place:p

succes

| lora_9285 a răspuns:

Sincera sa fiu, eu una nu am sa fiu pe chat. Daca am de vorbit cu cineva, iau legatura cu persoana respectiva, altfel.Parerea mea este ca, Legiuitoarea are dreptate.

| adyth a răspuns:

Nu. e varza straight face
si nu prea'si are rostul...

| frida0purple a răspuns:

Hmm..nu in mod special..Pe chat nu intelegi nimic!

| faranume a răspuns:

Dahappy

| Guitarlove a răspuns:

Toata lumea sta pe chat si cateodata vorbesc lucruri neinteresante, doar pentru. ca nu au preocupari. Iar pe vechiul TPU... de abia ca mai este cineva sa raspunda.Nu zic ca nu sunt de acord cu chat-ul, dar parca imi placea mai mult fara el... sad

| Lary a răspuns:

Nu.De ce? Pentru ca acum toti fug pe chat si uita sa mai si raspunda.Am citit si eu odata o pagina din chat si sincera sa fiu nu am inteles nimic.

| ingeras14 a răspuns:

Wow... avem si chat surprise...nu stiu daca imi place pentru ca doar acum am aflat thinking de la tinestraight face...am fost plecata si n`am stiut... dar ma incanta ideea de a avea chat pe TPU :-P

| Little Kid a răspuns:

Nu prea!
1. e prea multa ingramadeala
2.se discuta lucruri Neinteresante
3.prea multa lume sta pe chat si nu mai dau raspunsuri
am fost sincerahee hee

| Independent a răspuns:

Imi place pentru ca, cand ma plictisesc intru pe elbig grin

| ninicuta a răspuns:

Da super

| ninicuta a răspuns:

Da imi place. ras.>>

| Te besk a răspuns:

Daaaaaaaaaaa

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Imi place ca este chat pe TPU. Asa, am ramas aici doar cei care am intrat sa ajutam.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nuu, chat-ul nu prea are ce cauta aici. e mai calumea fara el zic eu.pe chat vorbeste multa lume deodata si nu prea intelegi multe.in finehappy pup pe toti de aicikiss

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da, este super!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da, bineinteles big grin.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da este bun TPU daca vrei sa afli ceva