Nu
Daca imi spui ce e asa interesant, nemaipomenit, nemaiintalnit la alti artisti, poate imi voi face o parere despre el. Dar asa, ce sa vad la Justin bieber? Unu care capata multe admiratoare pentru fiecare asculta ce e in trend, se iau una dupa alta
Cred ca din toate fetitele astea care il iubesc doar 10 % sunt fane cu adevarat.
Justin bieber- ABSOLUT DELOC>
dar unele melodii din alea lui sunt ok. ( mie imi plac 3)
Unele sunt chiar faine. totusi ca nu sunt fan si. b. nu inteleg ce au unii adolescenti cu el. adica stiu ca are figuri si prostii in cap, dar e adolescent si incearca sa se distreze. e facut pentru a canta genul acela de muzica, deoarece are vocea subtire si a reusit mai mult in viata decat au reusit cei care il critica.merita respectat pentru ceea ce face, totusi ca si eu cand i-am vazut prima lui melodie 'baby' pe utv am spus direct: ce-i cu frustratul asta?, insa mi-am dat seama ca de fapt merita putin respect pentru munca depusa. spun din nou ca nu sunt fan, am doar vreo 2-3 mel. de la el care chiar sunt faine. sa-i lasam pe ceilalti sa-si asculte rockul sau manelele.
Eu cred ca multi il critica pentru ca a ajuns vedeta anului 2009 in america sau ceva de genul. oricum; sunt multi altii care canta mai bineca el si de asta e asa criticat (si mie imi plac vreo 2 mel)
Mie imi place cum canta.
Nu inteleg de ce uni il jignesc in toate feluriile posibile... ce va facut acest om ca sa il urati etc?. Nimic nu e gratis. a muncit pentru asta. cand veti ajunge sa realizati macar un sfert din ce a realizat baiatu asta sa ma anuntati