Sincer,serialul este penibil!
L-am urmarit si eu, sa vad cum e si m-a lasat rece
Niste "actori"care joaca banal si canta ca mata la nastereNu sunt hater dar pur si simplu nu imi plac.
Si mai rau decat asta, toti sunt obsedati de acest serialNu stiu ce le place la niste "pusti" care pana si cainele meu joaca mai bine decat ei.
Si cand ii mai vad pe fanii obsedati care ma innebunesc cu melodiile fraierilor astia pe la scoala imi vine sa-mi iau campii si sa ma mut pe alta planeta!
Cu actori ca astia de la Lala Band lumea se duce de rapa!
Ma rog, asta-i parerea mea!
Bye:p
Nu imi place.
E un serial pentru pusti.
Daca din asta reusesc sa faca bani, foarte bine. Nu ii platesc din buzunarul meu, nu au furat, nu au cersit, deci nu pot sa spun ca au facut munca necinstita.
E adevarat, poate nu au talent actoricesc, voci extraordinare, fani eminenti, dar nici nu ma stresez prea mult sa-i analizez.
Nu-mi plac, asasineaza melodii care nu sunt de nasul lor http://www.youtube.com/watch?v=PUF4piJkRlI
Serialul e o mizerie, ei au iesit din anonimat ca ciupercile dupa ploaie, strica melodii pe care nu le pot canta si se imbraca urat.Da, sunt naspa, ca sa zic asa.Multi de acolo sunt urati, asta mai putin conteaza.
Fetitele sunt nebune dupa ei si nu inteleg de ce.Nu as da 100 de lei(sau cat o fi biletul) ca sa ii vad live.Nu se merita, au miscare scenica pe care eu n-as putea sa o fac pentru ca e foarte obositoare, nu stiu cum pot canta pe ea iar costumele sunt hidoase.
Pana la urma conteaza putin si cum te imbraci.
Panarama de serial`!
Parca ii vad pe ''fanii'', la terminarea acestui ''serial'', cu postari de genul: ''Apocalipsaa..Vai D'ne. de ce tocmai ei? Iubitii mei, scumpii mei."
Yaaakh`!:-&
Deja mi-e rau`!
Oricum` Te sustin`!
Key bye`!
Doamne ce ma bucur ca mai exista oameni normali la cap in lumea asta :*.
Si intrebarea este serioasa.Adica cum sa iti placa de aia? Ma uit pe facebook ce injura copii de 10-12 ani. Eu la varsta lor eram afara si ma jucam
Da,asa este noua generati tot mai proasta!
Cand ii vezi ca si-ar da si viata sa aiba o poza cu astia pe facebook, iti vine sa te intrebi "De unde atata prostie?"
I don't want to live on this planet anymore! x_X
Mai rarut, ca`i mai bunuts`!
Nu sunt foarte multi, dar si aia care sunt, profita la maxim de chestia asta`!
Bai ce aveti cu lala band.voi nu mai vedeti pana in monitor ca la piesele lor scrie in paranteza conver.sunteti chiar ipocriti.si nu mai judecati pe alte persoane ca nu aveti dreptu asta.PRIMA DATA UITATIVA LA VOI APOI COMPARATI PE ALT CINEVA.sunteti niste.sa nu zic ce
Nu poti spune ca n-au voci, au, stiu sa cante(sau au invatat in timp.Mi-a placut la inceput dar apoi a devenit o telenovela ieftina si nici nu se apropie de ce este Glee.
Recunosc,m-am uitat doar la 1 sezon dar ...Nașpa serial.
98% sunt coveruri iar 2% sunt melodii originale.
Nu știu ce au văzut la ei... . Bine că au plecat membrii (mi se părea că au voce )de care îmi plăceau din trupa aia! Nu sunt hater, dar nu știu, pur și simplu nu îmi plac. (Dacă mă întrebați nu îmi place nici 1D nici J.B.)