| DanutzzaMaria99 a întrebat:

Va place miley cyrus (Hannah Montana)? ce obiecte aveti cu ea?
eu am ceas de perete revista hannah montana nr.1,2,3,4,5. mai am so hannah montana 1, mai am ceas de mana, ghiozdan, penar, pixuri am coif cu ea, am parfum am lenjerie am colier, 3 postere pe pereti si peste 500 de desene facute de mine cu ea.Si cel mai important:2 bilete la concertul miley cyrus in londra!

87 răspunsuri:
eluveitie
| eluveitie a răspuns:

Da la nebunie ...am un sac de box cu ea si o tintawinking

| juniper a răspuns:

Am doar o perna pe care am cumparat-o de la mare si e si pufoasa.

| adriana_sw33ty_angy a răspuns:

@eluveitie si ma lasi si pe mine sa trag la tinta? big grinbatting eyelashes te rog te rog te roooggghee hee

| daniDeeDee a răspuns:

Moamaa...chiar iti place de ea. big grin

mie nu-mi place. happy

| Klara a răspuns:

Eu am otrava de soareci cu Hannah Montana, si crede-ma nu mai am niciun soarece in pod big grin

| cioko19 a răspuns:

Nu imi place:pe.

| Abcfunny a răspuns:

Da imi place! pai portofel, geanta, pixuri, creioane... s. a

Răspuns utilizator avertizat
| DanutzzaMaria99 explică:

Nu va cred cu mersul in londra...

| KristinnaKr a răspuns:

Nu cred de bilete...

| myxolaryy a răspuns:

O si eu am un ceas de man si unu de perete 7 postere revista hannah montana 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7si 8 mai am si revista so hannah montana 1, 2, 3si 4 ghiozdan papusi la nebunie vreo 9 cu hannah si vreo 11 cu miley am parfumuri 3 detoate haine si lenjerie cu ea si am avut si 5 bilete la concert in londra a fost super si am vazut-o si la disney land paris ok va las pa semnat FAN#NR 1 /HANNAH MONTANA SI MILEY CYRUS

| ramona0506 a răspuns:

da... am salam hannah montana.il dau la caineoh go on

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu imi place.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da ma iei si pe mine sunt inebunita dupa ea si vreau sa fim prietene.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Draga, care sunt codurile de pe reviste, pentru a putea avea jurnal secret online, fii prietena

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mare branza, eu am fost la 4 concerte a lui Miley Cyrus si voi merge si la cel din Londra pe 14 dec.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu am revista hannah montana 1, 2.mai am portofel, pix, fes, fular, 1poster, deodorant, 400de desene cu ea.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu mai minti ca nici nu a aparut nr 4 si 5 din revista nici nu sti sa desenezi proasto
eu am si mau multe decat tine!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu am un ceas 4 postere, creioane cu hannah, pixuri, ghiozdan, stilou, bloc de desen, si multe rechizite cu hannah

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eee super misto.am un ceas de birou, carti de joc, 15 postere cu ea, 5 DVD cu hannah montana, coperti, penar creioane, actipilduri, carioci, caiete, si inca 8 reviste in care apare si eaaaaa+o iubesc pe hannah montana

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu am rechizite cu ea haine filme postare ghiozdan ceas de perete lenjerie intima pijama adtibilde coperti reviste so hannah montana si normale am monapoly cu ea peruca hannah montana originala magneti 2microfoane si multe alt lucruri cu ea.ma numesc Potcoava Diana.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Am un ceas, atipilduri, perna, pijamale, bluza, tricou, revista nr 1, 2, 3, 4, 5 o roche, carti de joc, coperte, caiete, jurnal, parfum.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Hei va mai dati mari. eu o cunosc si am atinso. am fost la multe concerte si chiar am vorbit cu ea. am peruci si costumatii si un microfon. chiar stiu unde locuieste. mama o cunoaste pentru ca este profesoara de canto a ei. va pupic si va spun ca maine ma intalnesc cu ea. e tare.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Am nr 1 2 3 4 5 reviste 5 divisiuri 999 de stikere pijama scurta si lunga crati de colorat si de joc telefon 10 jurnal e penr 13 pixuri creione coperti 9 +15 lenjeri intima si de pat 5 papusi cu ea si 2 cu mylei 1 calendar paturica perne caiete geanta portofel cos e gunoi 2 fulare 2 fesuri 2 perechi de sosete si 2 perechi de manusi 3 cani 2 farfuri 2 lingurite care o au pe h m etc

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Salut eu sunt alexa nu vrei sa ma iei si pe mine la concert

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

La nebunie imi place

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Lanturi(6), 19 postere, toata colectia so hm creativity colection, id ei, haine am fost la toate concertele din europa si mai am si pentru paris, accesorii psp, parfumuri, autograf pe poza, covoare, perdea, stikere, rechizite si i-pod cu ea. sunt cel mai mare fan.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Si mie imi place mult

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da. Mie imi place MULT HANNAH MONTANA si am lenjerie cu ea, gentuta, bluza, papucei de casa, cutie de ceioane, penar, nr 1, 2, 3, 4 si 5, din so hannah montana, mai am pormoneu, curea, parfum,, mapa, si pix cu stampila.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eo te cred ca ai atatea pentru ca eu am cunoscut-o pe miley in londra la concert

Întrebări similare