Eu am microfon hannah montana 3 mai am ceas de mana si de perete foarte multe postere cu hannah si cu miley sapca de soare actibilde hannah montana si miley cyrus mai am leptom hannah montana minige hannah montana si mai am o casuta de papusi si de hannah montana o trusa de mchiaj si o sa am un tort hannah montana 3
Eu am copete de carti asi caiete, caiete, microfon, deodorant, parfum, 600 de postere cu ea, toata colectia so hannah montana cretivity coletion, husa de telefon mobil, numerele 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 din revista hannah montana, breloc de chei, patura, chiloti, lenjerie de pat, ochelari de soare, clame, bentite, penar, ghiozdan, mouse de calculator, camera web, pijamale, colac de mare, 3 bluze cu hannah, o rochie, pantaloni lungi, pantaloni scurti, colanti, 7 tricouri, am fost la toate concertele ei din europa si am id-ul ei si am vb cu ea si mai am si joc cu ea si mai am si o veioza cu ea, cari de joc, un trening, 100 de dvd si albume cu ea 50 dvd si 50 albume si peste 10000 de desene cu ea facute de mine si peste 700 de poze trase la imprimanta de mine si mai am telefon cu ea
Este cea mai tare am foarte multe lucruri cu ea dar nu am timp sa le enumar! si apropo le cred pe cele care zic ca au fost la concertele ei pentru ca si eu am fost si are o voce fff frumoasa! am fost la majoritatea concertelor care le-a dat in londra pentru ca am stat 3 ani in londra!
Ammulte lucruri cu a lenjerie de pat lenjerie pijamale perdele jucarii carti desene ceas 25 postere stikare pix stampila 4 jurnale doua bilete la concertul in londra ruj de buze colier cercei bratara inel papusa mare hannah montana lampa d pe perete mylei de plus papusa S U N T C E L M A I M A R E F A N!
Pi eu am raama cu Hannah Montana.album de poze cu Hannah Montana, vreo trei postere cu Hannah Montana, penar cu Hannah Montana, parfum, cutia pentru trusa de creatie, paiete, diploma pentru cea mai buna prietena o bluza de trening cu Hannah Montana, nluza cu maneca lunga cu Hannnah Montana, stampila rotativa, revistele numarul2 si 4 din so creavity colection si din Hannah montana pana acum doar 8 dar mai vad si imi voi mai cumpara inca o gramada de chestii cu ea.Eu o ador pe Miley si pe Hannah montana mai putin dar daca nu era Hannah Montana nu o cunosteam pe miley
Pe Miley Cyrus o ador 100% iar pe hannah montana doar 93%. bye
Mie mi se pare ca sunteti niste laudaroase cine nu poate sa spuna ca o cunoaste pe miley sau ca e ruda cu ea dar numai o fata inteligenta ar recunoaste ca nu are nicio legatura cu ea doar ca e un fan si daca ma gandesc mai bine eu sunt o fata inteligenta o si stie vreuna dintre voi "rudele lui miley" care e numele ei adevarat ce relatii a avut cu cine mai e acum, etc? asa ma gandeam si eu nu stiti doar eu stiu, asa ca ma pot numi fana ei si pe buna dreptate.
Da! O ador! Mai ales melodiile de la Mikey Cirus(party in the usa), e minunata! Adica de ce nu mi-ar placea? Se imbraca bine, canta bine si e draguta! Am 15 postere cu ea in camera mea! Si am:pijama hannah, ceas hannah, pixuri hanna, asternut de pat hannah, ceas da mana hannah, ghiozdan hannah si peruca hannah!
Si cel mai importan, cand am fost cu tatal meu la Londra, cu afaceri, ea mi-a dat un autograf! O ador!
Eu am aine de aur ca hannah montana am revistele nr. 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 15, 16, 17, 18, 19, 20, adica am pana a o suta am lenjeri cu hanah telefon de aur si eu sunt vedeta i eu cat eu am par blond si sun ca hannah montana si eu stau in londra la paris miley cyrus este foarte draguta stiu ca este miley cyrus hannah montana ca e se degizeaza in hannah montana dar eu tot o Ador vreau sai spn ceva lui hannah montana am toate de aur hannah!
Buna! Imi place la nebunie.
Am ceas de mana am ghiozdan coperte gentute guma perna de aia de perete postere 777 de desene cu ea doua barcute tricou trening pantaloni scurti jurnal agenda creioane colanti sarafan id-ul poza semnata si 3 bilete la londra la concert
Eu am chiar foarte multe cu ea si nu am chef sa le scriu chiar foarte multe 2 bilete la concertul ei si cand am fost la concertul ei am autograf si o poza langa ea am dat si mana
Eu am 10 pixuri cu ea, 100 de desene cu ea, 40 de postere, 10000 de reviste, 20 de desene pe comp., 1 carte cu ea, 3 cani cu ea, 3 ceasuri de perete cu ea si 4 de mina, 90 de caiete, o capera pe care e desenata, tot o vaza unde e desenata, 5 mingi, 2 perne, semnatura ei, oghial cu ea, 1microfo unde e desenata.Imi placa foarte mult SO HANNAH MONTANA si deaceia am si scaun unde ea e desenata. dar am uitat sa va spun ca am si ghiozdan, periuta de dinti, penar, parfum, colier, prostire!