anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Va place sa gasiti tap ispasitor pentru toate problemele voastre? Va da o alinare, scop in viata?

13 răspunsuri:
| Celcestietot a răspuns:

Sunt scutiti de greseli cu tapul asta.

| SkateFunk a răspuns:

Da eu mereu dau vina pe altii, eu nu am nici un defect
Restu sa suga pl de catei
Doar eu exist happy

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Bună.

Dacă EXISTĂ cu adevărat un țap ispășitor, îmi place să-l găsesc și să-l fac să plătească! (Să ISPĂȘEASCĂ o pedeapsă proporțională cu greșeala lui! ), Dacă NU există cu adevărat unul, atunci greșeala înseamnă că e a mea și trebuie să mi-o asum! (Și eventual, să plătesc pentru ea. )

Alinare DA, scop ...nu! (Ce scop? De al pedepsi -pe țap? Am mai spus! ). Alinarea vine mai ales prin prisma conștientizării faptului că nu sunt eu răspunzătoare asfel de situația în care mă aflu! iar scopul ( de a-l face să plătească /pedepsii... îmi oferă ALINAREA de care am nevoie! )

| Mosotti a răspuns:

Nu imi place sa gasesc tap ispasitor, ca nu m-ar ajuta deloc. Conteaza doar cum pot rezolva acele probleme, nu conteaza cauza.

| NoTurbinaNoGood a răspuns:

Uneori o iau pe ulei si dau vina pe altii. Dar in general fac totul de unul singur, deci sunt singurul responsabil de esecuri/realizari.

| Pricope_Marius_1997 a răspuns:

Desigur asta e la ordinea zilei.

Iti dau un exemplu: In Romania au loc in fiecare an inundatii in anumite sate/comune. De ce se repeta cosmarul in fiecare an? Simplu, totul a inceput in ziua construirii satului. In urma cu 300 de ani acei prosti care erau stapani pe judet au construit satele in zone intinse care erau mereu expuse la inundatii si alunecari de teren. Astfel cu trecerea timpului in fiecare an au loc inundatii.
Tata mi-a spus ca Ceausescu a dat un decret ca sa se construiasca diguri care sa retina apa pe malul drept si stang al raurilor ca sa ii fereasca pe oameni de inundatile sezoniere care distrug totul in fiecare an.

Dupa revolutie timp de 30 de ani in fiecare an cosmarul se repeta iar guvernul nu face nimic. Digurile construite de Ceausescu au rezistat 15 de ani insa acum nu se mai face nimic pentru a feri satele si comunele de inundatii. O data ce apa intra in pamant fundatia caselor cedeaza si cade totul.

In Egipt inundatiile Nilului sunt controlate de oameni insa in Romania atunci cand raurile dau pe afara nu le mai poate stapani nimeni distrugand satele si terenurile agricole.

https://www.youtube.com/watch?v=f1ve_MRZdig&ab_channel=gabrielarniceru

Alinare nu imi da si nici un scop anume in viata. Insa din cauza sistemului, a guvernului si a tarii nu se va schimba nimic.

OK, am inteles ca orasele sunt asa cum sunt, insa guvernul nu face nimic pentru a proteja satele de inundatii, ca de hotii nici nu mai zic.

Adică nu te supăra când îți spun. Trece 1 an, trec 5 ani, trec 10 ani, culmea trec 30 de ani de la revoluție și povestea cu inundațiile se repetă în fiecare an la nesfârșit. Adică cât de proști ca nație putem fi.

În Egipt oameni au învățat cum să controleze apa Nilului in sezonul ploios atunci când vin inundațiile peste ei astfel încât apa ajunge la culturile cu cereale hrănind pământul pentru recoltă iar satele sunt protejate de apă.
Culmea in Egipt Nilul e singurul râu din țară iar în România sunt sute de râuri evident poluate.

În București la fel trec 50-70-100-300 de ani și canalizarea tot dă pe afară apă în prostie.

Peste 200 de ani în România populația va ajunge la 5 hai poate 7 milioane de oameni.

| RAY a răspuns:

Romani mereu sunt victime,dau vina pe orice, de aici și invidia, prostia, frustrarea lor, ei niciodată nu sunt de vina, popor imatur emoțional și deloc rațional

| RAY a răspuns (pentru Pricope_Marius_1997):

Ma mir ca nu îți faci cont nou și îți ispitește pedeapsa

| Pricope_Marius_1997 a răspuns (pentru RAY):

La cum sta treaba aici, nici nu merita efortul sa imi fac alt cont.

| Pricope_Marius_1997 a răspuns (pentru RAY):

Unde ai vazut tu copil cuminte si baba fara gura mare? Unde? eu n-am vazut.
https://www.youtube.com/watch?v=PDQF_NNqbJc&ab_channel=yusukevc4

Copii moștenesc inteligenta de la mamă pentru că tatăl e gena recidivă iar lucrul acesta sa văzut chiar și la dragi noștri guvernanți, adică VIAȚA E DE RAHAT?⚰️⚰️⚰️?