Imi place cateodata sa ies in evidenta prin faptul ca privesc unele lucruri mai profund decat altii.
Atat de mult incat mereu beau cate ceva sa-i fac pe cei din jurul meu mai interesanti
Buna!, a fi pe sine stapan, a fi inteligent, stiind sa te exprimi vizavi de lume, asta nu inseamna "a iesi in evidenta"!, ps. nu ai de ce, cu ce?, nu-i vb de fala, ci tine de ceia ce cunosti; daca adevarul este asa cum e, cum il expui!,- numai cand te afirmi prost educat, cu ironie fata de un altu sau "ma'rog" eventual sa-ti arati prostia iesind din comun prin replici "ne la locul lor" -aberatii, atunci poti spune ca te remarci, cazand in mandrie,- vroind, dorindu-ti a iesi in asa zisa ta "evidenta"!, deci rasp.meu la intrebarea ta e ca,- nu trebuie sa fiu in centrul atentiei ca sa ma simt iubita!, Pa, pa!
Imi place sa iasa in evidenta munca mea, mintea mea, sufletul meu si nu chipul, persoana mea!
Oooo da imi place :d dar nu in sensul rau (sa aud vorbe despre mine) in cel bun daca intelegi ce vreau sa zic adica sa nu ma cunoasca lumea sa ies in evidenta din pricina unei batai, sa ies in evidenta cum ma imbrac, cum vorbesc, amabila, etc etc