Mie imi place tokio hotel mai mult, melodia preferata through the monsoon si rbd imi place, dar nu chiar asa mult , melodia preferata : inalcanzable
Tokio Hotel nu am ascultat decat 2 melodii de la ei dar una era chiar ok "Monsoon" parca se numea.
Iar de RBD ce pot sa zic am fost si sunt fana, am fost la concertul lor, asa ca e greu sa spun doar o melodie. Mi-au placut toate melodiile, in fiecare gaseam ceva special, inedit. Cel mai mult m-a impresionat melodia "salvame" atat prin versuri cat si prin felul in care o interpreta Anahi-era cel mai magic moment dintr-un concert.
In general nu ascult TH, dar piesa aia noua, Automatic e draguta imi place.
Cat despre RBD, nu mai sunt o formatie si nu au mai scos melodii noi, deci s-au cam dus fanii Eu consider ca ei au avut "cariera asta de succes" ca sa spun asa doar datorita filmului... fara film nu ajungeau asa cunoscuti si nu aveau atatia faniOricum au melodii dragute si ei.Cred ca Ensename mi-a placut cel mai mult.
RBD nu prea imi place Dar TH sunt oke, mel mea pref. de la TH este "In die nacht" :X
Th nu ascult Dar ascult Rbd Mel mele preferate sunt:Salvame, Ser o parecer, Wanna play, Lento, Money money, Fui la ninia, etc. sunt foarte multe pentru ca am fost fana si sincer inca mai asc melodiile lor Te am pupat:* Bye
JessyTGR întreabă:
bianca_9810 întreabă:
Panhead întreabă: