Daa,am vazut odata, cam prin iarna pe facebook pe pagina cu stirile pro tv sau ceva de genul o fetita(de fapt fata, cred ca avea 14-15 ani)care disparuse de acasa! Parintii erau terminati si zicea cineva un vecin sau o prietena, ca umbla cu golanii si ca era suparata pe mama ei si a fugit de acasa! in fine eu una am ramas socata atunci! adica na.mi se paruse o fata dragutica si sa ajungi asa...e oribil!
si sa raspund si la cealalata parte a intrebarii! Pff... daca ma uit la filme de groaza(in special cand eram mai mica)imi apareau acele imagini in cap mai ales noaptea sau can eram singura in casa...
Si mie mi s-a intamplat... chiar acum ma uitam la un film de groaza si sunt sunete cu adevarat stranii care te fac sa mori de frica.
Eu iti sugerez sa lasi filmele de groaza si sa te uiti la comedii.
Imi plac filmele de groaza si nu am nicio problema cu ce vad, dar cand ma gandesc ca ceva asemanator s-a intamplat cuiva in realitate, cineva tanar chiar ieri, ma i-a groaza...
Si mie mi se intampla.Stai linistita totul va fi bine! Poti discuta cu mama ta, tatal tau daca chiar iti este groaza.
Presupun ca ea nu a murit, dar acel baiat a murit intr-un mod oribil cand ma gandesc parca ma simt eu incomod, si incepe sa nu imi mai placa bicicletele sau sa imi fie teama de ele, numai lucruri oribile se intampla in lumea asta.
Isu_Elena_1997 întreabă: