Olx sccump
la jumate nu pot sa mai postez anunturi gratuite si din statistica facuta pe clienti ncii mcacar 1 din 10 ani nu mi-a spus ca ma gasit pe la jumate ca eu ii intreb pe toti
publi24 nu m-a lasat nici macar o singura data sa postez nici macat un anunt gratuit
si am postat cu bani ceva anunturi dar sunt tare dezamagit nimeni nu mi-a spus ca m-ar fi gasit pe publi 24.
Iar pe olx acum am o problema la logare pe cae ei nu vor sa o rezolve chiar aca le-am scris
zice ca nr meu de tel este alocat altui cont.
si nu am cum sa imi mai iau inca un nr de tel pentru ca am deja o cartela cu care vorbesc cu familia si mai aveam acesta cartela pe care o folosesc pentru straini si necunoscuti
asa daca as mai cumpara inca o cartela ar trebui sa mai cumpar inca un telefon si ce fac ma apuc sa car cu mine 2 telefoane?
Sa nu imi spui ca sa arunc cartela pe care o foloesc acum pentru straini pentru ca am scris in ultimii 10 ani cu marker-ul pe toate lucurile reparate de mine acest nr de tel si in cazul in care va avea cineva nevoie dintre clienti vechi sa le dau o mana de ajutor atunci ei ma vor suna pe cartela aceasta.
EU NICIODATA in viata nu am cumparat nimic de la un anunt sponsorizat
eu niciodata nu deschid link-urile de pe google care sugereaza ca acea pagina a platit ca sa ajunga in primele 3
Asa ca sunt multi oameni ca si mine care nici macar nu isi arunca un ochi pe anunturile platinte.
Plus ca atrage invidia ura gelozia concurentei oameni rai si razbunatori daca dau anun platit
OAO-OriceAnuntOnline - www.oriceanuntonline.ro
Postează anunțul tău pe www.oriceanuntonline.ro – rapid, simplu, gratuit! Ai oferte speciale? Promovează-le la cele mai bune prețuri. De la vânzări și imobiliare, la locuri de muncă și servicii – găsești tot ce ai nevoie pe platforma noastră. Nu pierde timpul, postează acum și fă-ți anunțul văzut!
Emanuela347 întreabă: