Nu a avut hi5, a avut facebook dra nu mai este valabil. Dumnezeu sa-l ierte. Nu l-am cunoscut dar o prietena de-a mea il cunostea bine a fost un copil de treaba, cuminte Urama sa devina fotomodel sa inchei cu o casa de asigurari dar asa a fost sfarsitul lui din cauza unu nebun care l-a omorat. Sa moara in puscarie Dumnezeu sa-l ierte!
Http://www.facebook.com/? ref=logo#!/profile.php?id=100000676686722 uite facebook-ul :(:(((
Dumnezeu sa'l ierte...si eu sunt tot din Craiova si chiar imi pare rau pentru ce s-a intamplat...
Dumnezeu sa-l ierte! Sa se odihneasca in pace si sa-i vegheze pe cei care i-au fost alaturi de acolo de sus de unde este acum.
Ftmas in handicapatu ala care la omorat...baiatu asta avea vise sperateee dc trebuia sal omoareee avea pentru ce traiaaaa nu trebuia sal omoareee ftmas in alaa...lasa acum sai dea nu 10 ani cii 50 de ani ca la omorat ia loat toate sperantzelee lui andrei parinti lui sunnt distrusii cred imi imaginezzzz stii ce sa dea dumnezeu sa iasa din puscarie ala numa mort condolentzee fam lui andreii sh daca se poatee vreau id lu cineva sai ajut cu ce se poate se pot baza pe mine stiu ca nu ma kunosc dar se pot baza p mine pentru orce id meu delicioasa_brunetzic_dolse
Imi pare rau de el!
dumnezeu sa il odihneasca in pace!
cel care la omorat ar trebui inchis pe viata!