| monika_9340 a întrebat:

Va rog frumos aveti hi5 lui Andrei Eduard Goreci? baiatul ucis la Craiova.Rip,condoleante sincere!crying

Răspuns Câştigător
| Corinaa a răspuns:

Nu a avut hi5, a avut facebook dra nu mai este valabil. Dumnezeu sa-l ierte. Nu l-am cunoscut dar o prietena de-a mea il cunostea bine a fost un copil de treaba, cuminte Urama sa devina fotomodel sa inchei cu o casa de asigurari dar asa a fost sfarsitul lui din cauza unu nebun care l-a omorat. Sa moara in puscarie Dumnezeu sa-l ierte!cryingcrying

38 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Am avut hi5 lui Andrei nul mai am...Andrei ai fost un prieten asa de bun in cat nu pot sa-ti imaginezi

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Te iubesc si condoleante nimeni nu te vaa uita si in final va fi pedepsit si persoana aceeea iti promit andrei

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Fb ii este valabil si acum

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

L-am cunoscut er aun bait tare frumos cuminte si dumnezeu la luat fiindca la iubit la noi dar a lasat persoane cu ochii plini de lacrima: inger rapus inger ascuns intoarcete la mine imi e dor de tine sti ca team iubit sti cat team dorit acum te-ai stin si lacrimile au inceput sa curga ca un rau si inima mea a ramas un gol care striga : TE IUBESC DAR TU DIN CER OARE MA POTI VEDEA? dumnezeu s ate ierte Andrei t eiubesc din tot sufletul si daca tu nu sti voiam sa-ti spun c aai avut o inmormantare de vis. Am plans la ea dar incet incet am trecut peste cand te-am vazut in tron in casa ta am plans si mi-am zis : Oare merita? UN COPIL DOBITOC CA ALTFEL NU POT SA-I SPUN TI-A RAPUS INIMA te iubesc Andrei vei ramane in inima mealove struck

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Adresa de facebook Andrei Edwart

| TragicantaDeSemintzeRoz a răspuns:

As fi vrut sa il cunosc am inceput sa plang cand am auzit si am vazut poze cu el am tipat catre cer dc la luat pe el si nu pe minecrying Dumnezeu sa il odhinesca

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu mai are hi5 de cand a murit ca lau sterspr lui... dumnezu sa il odihneascacrying(((