| monika_9340 a întrebat:

Va rog frumos aveti hi5 lui Andrei Eduard Goreci? baiatul ucis la Craiova.Rip,condoleante sincere!crying

Răspuns Câştigător
| Corinaa a răspuns:

Nu a avut hi5, a avut facebook dra nu mai este valabil. Dumnezeu sa-l ierte. Nu l-am cunoscut dar o prietena de-a mea il cunostea bine a fost un copil de treaba, cuminte Urama sa devina fotomodel sa inchei cu o casa de asigurari dar asa a fost sfarsitul lui din cauza unu nebun care l-a omorat. Sa moara in puscarie Dumnezeu sa-l ierte!cryingcrying

38 răspunsuri:
| pwp a răspuns:

Imi pare rau de el!sad
dumnezeu sa il odihneasca in pace!
cel care la omorat ar trebui inchis pe viata!

| LNK a răspuns:

De ce ai vrea hi5-ul lui stiind ca el nu mai este? straight facesad

| M3lania a răspuns:

Dumnezeu sa-l ierte! Sa se odihneasca in pace si sa-i vegheze pe cei care i-au fost alaturi de acolo de sus de unde este acum.straight face

| Aℓida a răspuns:

Dumnezeu sa'l ierte...si eu sunt tot din Craiova si chiar imi pare rau pentru ce s-a intamplat...

| Aℓida a răspuns:

Facebook'ul lui era Andrei Edwart, numai ca este doar pentru prieteni.crying

| Corinaa a răspuns:

Acum nici facebook-ul nu mai este valabil Dumnezeu sa-l ierte

| Corinaa a răspuns:

Dumnezeu sa-l ierte

| aqswdefrgthyjukilo a răspuns:

Dumnezeu sa-l ierte

| TragicantaDeSemintzeRoz a răspuns:

As fi vrut sa il cunosc am inceput sa plang cand am auzit si am vazut poze cu el am tipat catre cer dc la luat pe el si nu pe minecrying Dumnezeu sa il odhinesca

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

J eu il vreau

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Http://www.facebook.com/? ref=logo#!/profile.php?id=100000676686722 uite facebook-ul :(:(((

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Hi5-ul lui Andrei nu il stiu. profilul lui de facebook era andrei edwart. Dumnezeu sa-l odihneasca. Sincere condoleante familiei indurerate

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Are facebook. cauta Andrei Edwart. sad mare pierdere

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Il are ceva de genu ORBIT-nascut-la-cererea-fetelor sau femeilor nu stiu exact

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Andrei nu avea hi5 ...va zic sigur pentru ca...imi era prieten

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Are e facebook 91 de poze sad Saracu Orbit! crying Nici nu imi vine sa cred ca s-a dus! crying Dumnezeu l-a lasat sa plece cand nu trebuia crying Fiti tarei... Orbit al nostru ne zambeste de sus crying Prea devreme... sad crying R. I. P

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Andrei nu a avut hi5 decat adresa de facebook si asta noi stiu imi pare rau

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Imi pare rau pentru andrei si sper ca ucigasul sa plateasca cu viata asa cum a platin saracul andrei aveti grija ca prin craiova umbla tot felul de nebuni cryingcryingcryingcryingimi pare ff rau pentru el avea toata viata inainte dar un nebun ia distrusocryingcrying

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nul am si eu il caut condoleante parintilor

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

crying(dumnezeu sal iertesad

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Dumnezeu sa-l ierte!crying

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ftmas in handicapatu ala care la omorat...baiatu asta avea vise sperateee dc trebuia sal omoareee avea pentru ce traiaaaa nu trebuia sal omoareee ftmas in alaa...lasa acum sai dea nu 10 ani cii 50 de ani ca la omorat ia loat toate sperantzelee lui andrei parinti lui sunnt distrusii cred imi imaginezzzz stii ce sa dea dumnezeu sa iasa din puscarie ala numa mort condolentzee fam lui andreii sh daca se poatee vreau id lu cineva sai ajut cu ce se poate se pot baza pe mine stiu ca nu ma kunosc dar se pot baza p mine pentru orce id meu delicioasa_brunetzic_dolse

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Si eu ii caut hi5crying pacat ca sunt atatia tampiti care omoara oameni nevinovaticrying
si chiar daca ala ar putrezi in inchisoare tot nu putem sa il aducem pe Andrei inapoicrying
Dumnezeu sa-l iertecrying

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu il stiam marog de pe mess... Dumnezeu sa-l ierte SI eu sunt din CRAIOVA

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Dar facebook-ul sau hi5-ul lui Cristi Manea, baiatul care a fost si el injunghiat, il aveti? Pacat de Andrei sad

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu
dar imi pare ff rau de el ceara daca nu l'am cunoscut straight facestraight face vreau si eu hi5 lui andrei happy >big grin