| Cristina788 a întrebat:

Vă rog să îmi spuneți cum sa îmi fac viața frumoasă si ce motive as avea sa ma bucur de fiecare clipa deoarece sunt singură și tristă

5 răspunsuri:
| Kiwibibilă a răspuns:

Niciunul. Viaţa oricum trece şi dacă te-ai bucurat şi dacă nu oar după moarte tot ce ai făcut şi simţit nu va mai avea importanţă.

| Kiwibibilă a răspuns (pentru Kiwibibilă):

Iar*

| Noreasontosimle a răspuns:

Eu zic ca ar trebui sa începi sa citești niște cărți de dezvoltare personală, sa începi sa vezi altfel lucrurile. Răspunsurile la întrebări nu le vei găsi decât in tine iar pentru asta ai nevoie de cineva/ceva care sa te facă sa înțelegi cum sa faci asta. Îți recomand The Secret-Rhonda Byrne, Cărțile lui Osho, Atitudinea e totul -Jeff Keller, Motive pentru a zâmbi / De la Bine la excelent - Zig Zaglar. Bafta la citit și numai bine ❤️

| Vvistula a răspuns:

Meditează, meditează mult și viața ta va deveni mai frumoasă.

| TheArchitect218 a răspuns:

Viața e frumoasă, doar că unii nu mai reușesc să vadă asta. Așa e când permiți anumitor emoții să-ți eclipseze oceanul de posibilități din fața ta. Și eu sunt singur de câțiva ani, deci nu vorbesc în necunoștință de cauză. Existența e absurdă, dar de aici izvorăște și frumusețea ei. Manifestă-ți impulsul demiurgic, exprimă-ți ideile prin ce mijloc dorești. Arta poate fi un canal bun. Călătorește și deschide-ți mintea. Oamenii vin și pleacă, nu-ți poți pune bază în ei. Nu știu dacă sunt cea mai potrivită persoană pentru a da astfel de sfaturi, dar eu nu caut acea fericire oarbă specifică omului mediu, botezat în mediocritate. Vreau să gust atât suferința, durerea, disperarea, agonia, nebunia, melancolia cât și extazul, frumusețea, puterea, măreția. Nu cred că ai cum să le separi, merg mână-n mână. E trist faptul că falsele dihotomii ne-au făcut să credem că unele trebuie evitate cu orice preț, iar celelalte sunt de dorit. Cu toate acestea, dacă vrei să discuți cu cineva, eu îți stau la dispoziție. Sunt un mizantrop nihilist, dar tind să cred că n-am trecut degeaba prin viață. Take care.