| NoRoCOaSa a întrebat:

Va rog sa-mi ziceti pe ourworld pot sa fiu resident pe gratis? imi doresc sa fiu resident dar cand vreau imi apare nota de plata... vreau sa stiu daca se poate si gratis? dau funda

Răspuns Câştigător
| Andreea_1642 a răspuns:

Nu poti pe gratiswinking am fost si eu... dar am dat d p tel... dar gratis nu sad

9 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Imi pare foarte rau pentru tine dar costa 2 milioane pe an sa fii resident sad
pe mine ma cheama CoolGirl18 si am lvl 30 :* (plss add me)

| XxDianaxX a răspuns:

MONEy in real big grin crying sad vreau resident da si u de pe tel o luna crying happy

| Aѕнℓєу♥ a răspuns:

Nu se poate, eu am fost residenta un an. Dar mi s-a dus pe 1 August. A fost super super misto, am platit 15 euro pe tel ca sa fiu un an ar fi tare sa fii dar nu poti.

| z0Anne0z a răspuns:

Pai. daca vrei o luna : 200 gems dar daca vrei 3 luni. mai mult dar tot cu gems

| Uta000 a răspuns:

Nu se poate ca toti ne-am dori sad da daca vrei detalii de cum sa te faci cu gems cautama la -ourworld Dany XD
-mess theocata01@yahoo.com bafta!(daca vrei imi dai pe mess contul tau si iti bag eu gems)!

| biwltyad a răspuns (pentru Aѕнℓєу♥):

Cum? 15 euro? Dar cum merge si de pe telefon? Ca daca platesc cu cardul costa 49, 99 euro un an. Cum de te-ai facut asa de ieftin?

| AsandeiMariaAlexandra a răspuns:

Poti sa fi exista un program si ai acolo ati gems sa ai ( max 9999) cati coins (max 9999) si cat timp sa fi rezident ( max 5 ani) si doar pe gratis

| SoareMarian a răspuns:

Zi cum te numesti, devi iubita mea si te fac rezident

| ViolettaaXx a răspuns:

Ai putea sa fi rezident dar doar timp de o saptamana sau 3 platesti 200 gems pentru o saptamana si 500 pentru 3 saptamani eu nu stiu cum e sa fi rezident dar la magazin arata cat costa sa fi o saptamana rezident sau 3 pe mine pe ourworld ma chema XxXRoxana sper ca te-a ajutat sfatul meu