anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

VA ROG SA RĂSPUNDEȚI CAT MAI MULTI LA ACEASTA INTREBARE!

Dacă va înjură cineva (un barbat) pana în 50 de ani în (autobuz,tramvai, trolebuz) pe motiv ca la-ți impins.

Ce FACEȚI?

Îl înjurați și Voi?

Îl luați la bătaie?

Ii spuneti:Cum va permiteți?

Sau va faceți ca nu ați auzit?

20 răspunsuri:
| AvalohAlyn a răspuns:

Ii raspund intr-un mod ironic.

| AFR81 a răspuns:

Nu-l injur, dar tot un "ce nu-ti convine, bre?" ii zic. Daca continua, continui si eu. Daca ma injura urat, nu-l injur si eu, insa tot ii zic ca-l ia mama dracu daca nu tace.

| KodrutZ a răspuns:

Imi cer scuze si spun ca a fost fara intentie. Daca nu se calmeaza, il bag in ma-sa.

| neutrino a răspuns:

Imi cer scuze, chiar daca nu are dreptate. Nu degeaba se spune ca cel inteligent cedeaza.

| Fatamuntilor a răspuns:

Iti ceri scuze, si cobori la prima statie pentru a evita orice conflit ulteror!

| LoveSleep a răspuns:

Mă pun în genunchi și cer îndurare.

| Doub a răspuns:

Păi, îmi cer scuze că l-am împins.
Dacă nu se opreşte...
Îi spun că pentru reclamaţii să mă caute între orele 3-14, pentru că momentan nu sunt disponibilă pentru toţi frustraţii.

| J0B0MAT a răspuns:

Îi spun că nu a fost intenționat și că ar trebui să se calmeze pentru a nu face accident vascular sau infarct ceva.

| R0R0 a răspuns:

Imi cer scuze sau ma fac ca nu il aud.
Poate imi pun si castile in urechi
laughing

| gemeni6226 a răspuns:

Dar chiar l-ai impins? Eu ce fac? Depinde in ce stare sufleteasca sunt. Daca sunt nervoasa ii raspund innapoi si iese cearta si chiar am unele replici ce o sa-l lase fara cuvinte.Dar daca sunt in pasa buna imi cer iertare zimbind si ii zic sa nu mai fie nervos pe mine ca omanei suntem nu am vrut sa-l imping eventual zic o gluma ca mi-a placut de el de aceea l-am impins.

| Suck a răspuns:

Imi cer iertare pentru ca i-am tras-o lu' fică-sa.

| Ibrahimovic a răspuns:

Il bag de unde a iesit si ii explic si modul in care a aparut pe lumea asta. Il injur inapoi, logic. Daca se impune, il si pocnesc.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Daca l.am impins intentionat, rad daca nu ii zic " nu trebuie sa aveti un astfel de comportament" si in mintea mea " de nu ti-oi da foc la mormant" :]]

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Il imping dupa ce se linisteste.

| DonaldTrump a răspuns:

Imi pun masca pe cap si strig jihad si il gadil pana moare si invie.

| bogdan12321132231 a răspuns:

Ii zic ca nu a fost cu intentie si daca injura in continuare il intreb de ce injura si daca tot nu se potoleste ii trag una.

| BobiTheBoi a răspuns:

De foarte multe ori, cand te intalnesti cu tarani d'astia in interiorul unui transport public, daca vezi ca se enerveaza degeaba, da tu dovada ca esti cult si explica-i frumos, daca nu inceteaza si face in continuare scandal, pleaca nepasator. Nu are rost sa-ti bati capul degeaba cu oameni dinastia, plus ca faptul ca s-a luat el de tine degeaba, n-are rost sa te afecteze ca n-ai nimic de pierdut.

| Stormtrooper a răspuns:

Il las sa se verse pe mine si dupa il intreb 'Ah, poftim? Puteti repeta, va rog? Nu am fost atent.'

| wLt a răspuns:

Mă fac că nu aud laughing.