Imi cer scuze si spun ca a fost fara intentie. Daca nu se calmeaza, il bag in ma-sa.
Il bag de unde a iesit si ii explic si modul in care a aparut pe lumea asta. Il injur inapoi, logic. Daca se impune, il si pocnesc.
Iti ceri scuze, si cobori la prima statie pentru a evita orice conflit ulteror!
Păi, îmi cer scuze că l-am împins.
Dacă nu se opreşte...
Îi spun că pentru reclamaţii să mă caute între orele 3-14, pentru că momentan nu sunt disponibilă pentru toţi frustraţii.
Ii zic ca nu a fost cu intentie si daca injura in continuare il intreb de ce injura si daca tot nu se potoleste ii trag una.
Îi spun că nu a fost intenționat și că ar trebui să se calmeze pentru a nu face accident vascular sau infarct ceva.
Nu-l injur, dar tot un "ce nu-ti convine, bre?" ii zic. Daca continua, continui si eu. Daca ma injura urat, nu-l injur si eu, insa tot ii zic ca-l ia mama dracu daca nu tace.
De foarte multe ori, cand te intalnesti cu tarani d'astia in interiorul unui transport public, daca vezi ca se enerveaza degeaba, da tu dovada ca esti cult si explica-i frumos, daca nu inceteaza si face in continuare scandal, pleaca nepasator. Nu are rost sa-ti bati capul degeaba cu oameni dinastia, plus ca faptul ca s-a luat el de tine degeaba, n-are rost sa te afecteze ca n-ai nimic de pierdut.
Imi cer scuze, chiar daca nu are dreptate. Nu degeaba se spune ca cel inteligent cedeaza.
Dar chiar l-ai impins? Eu ce fac? Depinde in ce stare sufleteasca sunt. Daca sunt nervoasa ii raspund innapoi si iese cearta si chiar am unele replici ce o sa-l lase fara cuvinte.Dar daca sunt in pasa buna imi cer iertare zimbind si ii zic sa nu mai fie nervos pe mine ca omanei suntem nu am vrut sa-l imping eventual zic o gluma ca mi-a placut de el de aceea l-am impins.
Il las sa se verse pe mine si dupa il intreb 'Ah, poftim? Puteti repeta, va rog? Nu am fost atent.'
anonim_4396 întreabă: