Depinde de zone fix ca si la noi. In Korea o duc bine numai cei apropiati lui Kim. In Rusia si China in orasele mari oamenii o duc mai bine ca la noi clar. Dar daca te indepartezi sa zicem de Moscova/Petersburg e din ce in ce mai rau si mai multa saracie.
In Coreea e clar că dacă faci parte din conducere o duci foarte rău. Și da, au fost mulți acolo și au documentat.
In China și Rusia discuția e complexa. China se dezvolta intr-un ritm extrem de rapid iar zonele urbane sunt cam la același nivel cu Europa, unele chiar mai bine. Problema in China e mai mult cea legată se cenzura și de drepturile omului.
In Rusia nivelul de trai in marile orașe este relativ apropiat cu restul Europei însă în zonele rurale oamenii sunt săraci, mult sub media UE
Doar cine a vizitat tarile astea iti poate spune la sigur cum se traieste, asa de la TV eu unul nu mai cred nimic pentru ca media dezinformeaza populatia. In tarile astea mereu s-a aruncat cu noroi deoarece nu au vrut sa adopte acelasi mod de conducere si organizare ca prostimea (printre care si noi) si au tinut la valorile lor sociale si morale. Stii si tu doar ca si printre oameni e la fel, aia mai diferiti putin de restul sunt marginalizati si judecati in fel si chip.
Nu se trăiește rău in toate orașele din China și Rusia dar totuși este multă cenzura și nu sunt alegeri libere! În Coreea de Nord, o țară izolata de toate țările lumii este clar ca majoritatea nu o duc bine, adică cetățenii de rand
Peste tot în lume la TV se minte sau sunt plătiți! Asta este evident! PS îmi place numele tău, rar mai vezi nume după personaje din carti
Multumesc, folosesc numele asta de vreo 10 ani pe internet si prin jocuri dar e prima data cand primesc un compliment