| Bryanabrighi34 a întrebat:

Vă salut,de ceva vreme mă simt un om anormal într-o lume normală, sunt multe cauze ce m-au făcut să ajung la concluzia asta, de exemplu: Când cineva mă ia la mișto pur și simplu nu pot să i-o întorc, simt că aș da în mine dacă fac asta

6 răspunsuri:
| dullcat a răspuns:

Buna.E perfect normal sa nu vrei sa raspunzi la nesimtire tot cu nesimtire.Deci nu iti mai atribui etichete aiurea de,, om anormal într-o lume normală''. Pentru ca nu e deloc asa.Toti cei care nu au bun simt sunt anormali, nu tu care ai.

| Frank51 a răspuns:

Te-ai gândit că poate ești un om normal într-o lume anormală?

| Bryanabrighi34 explică (pentru Frank51):

Prea multă lume e la fel, asta înseamnă că la mine e ceva in neregulă nu știu

| Alex57ndru110 a răspuns:

Nu permite nimanui sa râdă de tine, si visul tau. Nu stiu cat ani ai, daca esti adolescent sau nu, dar tine minte asta, Cand cineva, chiar si un prieten, incepe sa-si bata joc de tine sau se ceea ce ti-ai propus sa faci in viata etc. Te uiti la el in ochii si ii spui ca nu vreau sa mai auzi vreodata ca face misto de *subiectul respectiv*. Din pacate in ziua de azi, mai mult, respectul se impune

| DovleacTurbat a răspuns:

Pai, ținând cont că pe zi ce trece, se vrea ca nesimțirea, tupeul, prostituția, să alcătuiască noul sistem de valori sănătos, da tu, ești anormalul.
Ești crescută frumos, felicitări.

| Andreimihaitaureete a răspuns:

Fi cu tupeu, n ai nimic de pierdut, ai incredere n tine maxim, bafta