La fel ca la mine, eu cred ca este doar pe moment, dependenta este atunci cand nu poti sta pana nu ai acel lucru permanent, este o nevoie de moment, ca atunci cand spui as manca o bomboana dar nu ai mereu pofta si nu esti dependenta
Sunt alți care fumeza câte doua pachet pe zi sau chiar trei știu sigur asta la tine este altceva nu fumezi chiar atâta de mult nu cred ca este dependentă
Da, este dependenta pe care inca nu o constientizezi.
Te intreb acum: ai fi de acord sa fumeze copiii tai?
I-aș lăsa să încerce dacă asta vor dau să-mi spună că sunt interesați să o facă, nu să o facă pe ascuns, influențați de anturaj.
Te intreb daca ai fi de acord sa fumeze? Nu zic de incercat...
Nu se poate numi dependenta. E doar ocazional cred. Oricum cred ca nu e bine totuși sa fumezi. E tentațiile dar nu te apuca sa fumezi zilnic, îți spune cineva cu experienta.
Ar trebui sa nu mai prea simți nevoia nici o data sa tragi, dacă vrei sa o iei pe drumul bun. Scăpa de tigarile din casa
Dacă azi simt nevoia iar mâine n-aș mai simți deloc, înseamnă că nu-s dependentă?
Inseamnă ca nu ești dependenta încă, dar ești în pragul dependentei. Asa ca fii cu băgare de seama.
Ai grija cat de mult fumezi, nu numai ca iti poti strica vocea si plamanii, dar poti imbatrani si mult mai repede!