Nici mie nu imi vine sa cred cat de repede a trecut timplul Abia astept sa vina CraciunulEste sarbatoarea mea preferata
Lui mosu in primul rand i-am cerut sanatate si fericire pentru familia mea si pentru toti cei la care tin
I-am scris ca as vrea sa vina Hannah Montana in romania :X (glumesc )
Eu inca nu i-am cerut nimic dar ii voi cere mai tarziu.
Da... timpul trece repede ...adevarul este ca abia astept Craciunul . Abia astept! voi fi cu toata familia, ne vom distra si asta ma face foarte fericita. Cel mai mult de la mosu` imi doresc sanatate pentru mine, pentru prietenii mei care mi-au fost alaturi si pentru familie bineinteles! . imi mai doresc si sa ma iubeasca baiatul pe care il iubesc eu dar mosu nu poate sa-mi dea ce vreau eu . il las pe el sa vad cu ce ma surprinde :->. tu ce vrei de la mosu?
Dupa adanci suspine si oftari, as vrea sa-mi aduca iubirea vietii inapoi, sa simt placerea alaturi de persoana iubita, asa e viata o aventura, un vis spulberat, atat as vrea de la Mos Nicolae sau Mos Craciun, kiSS!
Eu nu i-am cerut nimic... o sa vad ce imi aduce...asa o sa imi dau seama cat de buna am fost anul acesta Craciun Fericit la toata lumea!
anonim_4396 întreabă: