Da,da Tu ştii mai bine cum e.
Nu sunt mereu sigură pe mine,doar că e mai bine uneori să nu te agăţi de persoane care te dezamăgesc, chiar dacă e greu, căci s-ar putea să te dezamăgească din nou.Dar dacă consideri că acea persoană merită şi că a fost cumva şi vina ta, eu zic să mai laşi puţin de la tine.
Apropo, măi Bogdan, tu nu dai funde niciodată?
Nu.Am avut motive să fiu dezamăgită de acea persoană.De mine poate am fost dezamăgită că am avut încredere în acea persoană.
Pai dar poate daca ai crezut ca te intelege sa zicem. Dar dupa un timp iti dai seama ca nici tu nu te intelegi. Bine nu cred ca e cazul tau. Atunci nu ai fi dezamagita de tine?
Nu e cazul meu, cum ai zis.Şi nu, nu aş fi fost dezamăgită de mine.
În timp înveţi să te cunoşti mai bine dacă încerci.
Dar daca ai stii ca ai putea sa faci tu mult mai mult dar nu ai facut?
Deci clar nu e vorba de tine )
Poate mi-ar părea rău, dar dacă acea persoană m-a dezamăgit rău şi nu a încercat să remedieze cumva situaţia, nu aş mai încerca să fac nimic.
Ce bine ma cunosti
Si poate sa nu fie vorba de mine. Doar intreb asa...
Tu esti sigura pe tine...
Ba dau. Te referi tie? Dar astept sa se stranga mai multe raspunsuri, si dupa cateva zile dau. Sunt scorpin, imi place sa analizez
Nu mie.Doar că nu am văzut la întrebările tale şi am întrebat )
Dezamăgirile se nasc din aşteptări.
De multă vreme m-am învăţat să nu am aşteptări (prea mari) de la ceilalţi, să-i las liberi, nepresaţi de aşteptările mele.
De multe ori mi s-a intamplat sa imi dau seama ca aparentele inseala si ca eu de fapt sunt de vina ca am judecat o persoana in necunostinta de cauza..Am fost deseori dezamagit de mine.
Oricum lucrez la capitolul asta, sa nu mai judec oamenii, sa nu mai ma insele aparentele si prejudecatile.
Ţi-am văzit răspunsul la 'ultimele răspunsuri'.
Am întrebat doar de curiozitate şi ca să le dai funde la cei care ţi-au mai răspuns.
Dacă voiam să îmi dai mie crezi că îmi era greu să zic: Bogdi, dă-mi funda?))
Pai am dat... Iar maine dau la intrebarile de azi. In caz ca o sa fie mai mult, si ce a mai ramas.
Si asa azi nu am ce face
Pai stiu ca le aveai cu ideiile cu astea Te vad asa... plina de poveste, ca sa zic asa Doar ca nu au spus-o pana acum.
Wooow,mersi
Dar şi tu ai idei multe şi bune şi sigur eşti plin de poveşti interesante.
Mersi. Mda, pot sa spun ca sunt plin de povesti interesante Eu incerc sa mi fac propria poveste. Eu cand ma uit la cer si vad stelele, reusesc sa fac o poveste, o poveste nesfarsita.
Sper ca nu a sunat ciudat
Mersi Da chiar. Ia spune povestea ta, asa in mare, ca nu stiu prea multe. Doar am dedus.
Anutza_9378 întreabă:
anonim_4396 întreabă: