Da,da Tu ştii mai bine cum e.
Nu sunt mereu sigură pe mine,doar că e mai bine uneori să nu te agăţi de persoane care te dezamăgesc, chiar dacă e greu, căci s-ar putea să te dezamăgească din nou.Dar dacă consideri că acea persoană merită şi că a fost cumva şi vina ta, eu zic să mai laşi puţin de la tine.
Apropo, măi Bogdan, tu nu dai funde niciodată?
Lasă asta, că nu e prea frumoasă.Mai bine citeşti o carte bună
Nu, deloc Dar cateodata, ma gandesc la mine, ca nu prea ma intelege lumea, sunt o persoana neinteleasa, si asa ma dezamagesc.
Adica esti un om sinencer atat. Asta spune multe. E foarte bine ca esti asa.
Ok.
Aşa, dar tu? Tu te-ai simţit vreodată dezamăgit de cineva şi apoi ţi-ai schimbat părerea?
Da. Sincer da. Apoi am crezut ca eu sunt de vina. La mine in minte e un ditamai universul in care se bat tot felul de idei. Uneori nici eu nu stiu ce sa cred
Da,des raminean dezamăgita de anumite persoane, și apoi (chiar astăzi) mi-am dat seamă ca de fapt sunt dezamăgită de mine.De aceea și persoană căruia i se întîmpla să fie dezamăgita de el sau de altă persoană trebuie să își mai coboare idealurile. Căci dacă idealurile sunt prea mari cei din jur nu pot să le atinga și drept rezultat este dezamăgita mereu.(Iată nu am făcut referire la tine, așa e ok?)
M-am simtit in ambele cazuri, dar nu asa profund incat sa ajung sa simt ura fata de cineva. Dar ce e trecut, am lasat in trecut, fara sa ''dezgrop'' acele amintiri!
Da,da am patit si asta credeam ca ma mintea dar spunea adevarul ce sa fac asta e, important e sa invatam din greseli
Da m-am simtit dezamagita la un moment dat de cineva anume, dar dupa aceea am recunoscut ca eram dezamagita de mine pentru ca nu am insistat mai mult sau pur si simplu. pentru ca am avut incredere in cine nu merita
M-am simtit pana intr-o zi cand am intalnit o persoana care parca mi-a adus un zambet pe buze in acel moment! Mi-a spus ca nu vede in mine o persoana slaba ci mai degraba una puternica care a trecut prin multe si a trecut cu bine. Pana in acel moment ma simteam dezamagita de multe lucruri. Dar, apoi am realizat ca pe langa sansa care mi s-a dat, in comparatie cu altii, sunt norocoasa. Desi, mai trebuie sa mai trec printr-o alta ''incercare'', stiu ca Dumnezeu nu ma va lasa si o voi trece cu bine!
Ai fost dezamagita de tine pentru ca nu ai insistat sau pentru ca ai avut incredere in acea e
persoana?
Da. De multe ori, dezamagirea asta a venit la mine cand am oferit cate o a doua sansa fiecarei persoane care mi-a gresit, crezand ca se vor indrepta. Intr-un final, s-a dovedit contrariul si am lasat-o balta. Bineinteles ca a fost vina mea! Dar macar am invatat o lectie.
Anutza_9378 întreabă:
anonim_4396 întreabă: