| Fatamuntilor a întrebat:

Va vine sa credeti ca sunt romani (din Romania ) care NU STIU tara in care traiec? Cel putin in mintea noastra numele tari ar trebui sa fie intiparit in suflet, indiferent de ce nereguli se produc
http://www.youtube.com/watch?v=awwPcxmrxzU#t=25
O fi pe bune acel interviu? Parca nu-mi vine sa cred ca romanii pot fi atat de ignoranti!

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu stiu ce pretentii aveti de la oamenii aia. de cand sunt crescuti li se baga munca si religia pe gat, pentru altceva nu exista. asa e cand i-au pe dzeu in brate dar o carte nu stiu sa deschida, faza amuzanta e ca nici macar despre religie nu stiu nimic(pe de alta parte au o scuza ca nu au avut mai mult de 4 clase majoritatea, dar amuzant e ca " carti "religioase" stiu toti sa citeasca laughing ). am vazut videoclipuri in care erau intrebati ce se sarbatoreste de paste, si ei spuneau pastele. dupa ziceti ca ateii sunt narcisiti ca se cred mari atotstiutori laughing

17 răspunsuri:
| zurick a răspuns:

Trăim într-o țară?
Nu e fake.Este doar crudul adevăr.

| Glumet a răspuns:

Probabil ca nu stiu nici cum ii cheama laughing

| Fatamuntilor explică (pentru zurick):

Bunica ar fi stiut, cu toate ca a avut 2 clase!

| Fatamuntilor explică (pentru Glumet):

Razi tu razi, dar parca nu e rasul tau

NOname
| NOname a răspuns:

Asta le întrece pe toate...
Mă mir că ştiu să lege două vorbe şi au supravieţuit până acum.

Hmm...şi cei ca ei votează.
Tragic.

| Fatamuntilor explică (pentru anonim_4396):

Aia care incurca sarbatorile au cel putin o scuza, poate sunt euforici, ca nu zic beti
Desi e clar Craciunul e iarna, Pastele primavara.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru Fatamuntilor):

Crede-ma ca ar fi recunoscut un betiv. nu era nici macar 1. am inceput sa cred ca religia prosteste lumea, se bazeaza pe o carte scrisa de cand dracu, care minte ca are toate raspunsurile si nu mai stau sa citeasca si altceva, sa obtica cunostinte si din alte parti, fata de stiinta care mereu descopera ceva nou.

| Fatamuntilor explică (pentru NOname):

Da,voteza,dar sunt oameni simpli!
Dar ce zici de cei care ne reprezinta tara si fac dezacorduri grave cand sunt pusi sa vorbeasca,, almanahe'' succesuri '',, goagal'' Sunt doar cateva din exemplele care imi vin acum in minte. Astia sunt oameni care au cel putin liceul!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru anonim_4396):

Ca as fi recunoscut"

| Fatamuntilor explică (pentru anonim_4396):

Zicem de cei care confunda sarbatorile laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru Fatamuntilor):

Oricum, intr-o tara ca a Romania nu ai pretentii prea mari. nu stiu de ce iti bati calup degeaba

| Doub a răspuns:

Da,mi-am dat seama de mult ca traim intr-o tara plina de analfabeti.Nu cred ca sunt ignoranti, probabil sunt doar prostiti.Desi e trist sa nu stii ceva esential, ce te defineste pe tine ca om.

| Mechanix a răspuns (pentru Fatamuntilor):

Oamenii ăștia simplii despre care spui tu sunt la fel de proști ca și Vanghelie, doar că nu-s dați pe la televizor.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Hehe, la viața mea am văzut chiar și mai proști de atât... Dacă mergi câteva săptămâni undeva pe la țară să știi că ai să dai de oameni de genul ăsta la fiecare pas.

| sappy a răspuns:

Cred ca exista incultura in toata tara, dar orice om mai ales de la tara se "pricepe"si vorbeste despre politica, sunt sigur ca clipul este o pacaleala(ce nu face omul pentru bani).
Mi se parea plauzibil daca se intreba ceva dintr-un domeniu la care nu ar putea sa raspunda nici tarani din Bucuresti cu pretentii de orasean dar asa! Mergea sa stea cu un ceas in fata si sa nu stie sa indice ora totusi eu unul nu pot fi pacalit asa de usor cu "televizorul".

| Happyjump a răspuns:

E plină țara de Proști, și numele țării nu mi-e deloc întimărit în suflet, aș pleca din țară cu prima ocazie

| IzvorulDeIntelepciune a răspuns:

Eu ma mir cum naiba de n-au suferit un accident grav pana acum sau cum de nu uita sa respire... Cand esti in halu' asta de ignorant se pot intampla multe chestii nasoale.