Te asigur ca majoritatea celor care au bani au si incredere in sine cat cuprinde. Cat priveste IQ, ala e prost inteles la noi de ani frumosi, si nu indica inteligenta reala.
Banul nu este chiar totul, dar sunt 90 %.
Cu aia urci si increderea in tine avand stabilitate si putere, control.
Nu conteaza ca se streseaza ca a uitat telul acasa, si ala fara bani poate sa se streseze, asta nu e o problema.
Iar un om echilibrat psihic nu se streseaza asa tare ca a uitat telul acasa.
Lasa ca. daca are bani, nu ii trebuie prea mult intelect de multe ori, ajunge unul mediu, si majoritatea il au pe ala mediu de baza.
Se simt bine la baute, panarama, glume, sex, ca, cam asta fac majoritatea si bogati si saraci, deci nici asta nu e o problema.
Singura chestie care nu poti face cu bani este sa ai afectiune, partea sufleteasca rezolvata, exact ce trebuie n-ai zis.
Dar si aia se duce in absenta banilor.
Si parintii, e totu bine cat ai, cat nu mai ai si vrei ceva, sa vezi cum se comporta multi din ei! Am vazut, nu din auzite.
Ce sa mai vb de straini.
Asa ca...mai bine prost cu bani, ca avem si incredere in noi, avem si prieteni, si neveste, si familia ne pupa in dos "vaaai ce mandru sunt de fi-miu, fi-mea".
Pai normal daca a ajuns nu stiu ce.
Tu oricum te contraziceai zilele trecute, ba ca nu ai ce face cu banii, ba ca "cum sa-i dau, am multe de facut cu ei!".
Pai cum ramane? Ca si Dracula a vazut ca te contrazici, inseamna ca ne-ai pacalit ca n-ai ce face cu banii. Nu ne-ai zis de ce te-ai contrazis.
Daca ai sanatate, ai sa ai tu ce face cu banii, dar ai ce face, ca ai zis-o.
Asa ca gresesti in ce spui pentru un om sanatos. Pai si faptul ca aduc femei acasa si tot am ce face cu banii, chem sa-mi faca masaj zilnic un maseor, de relaxare, de orice, chiar daca nu ma duc in calatorii si nu iau haine scumpe.
Chem doctorul acasa sa ma consulte la o adica, iau cei mai buni medici, cei mai buni profi ca sa invat ceva chiar si acasa.
Imi platesc o asig medicala privata, etc.
Mananc mai sanatos luand mancare bio.
Si multe altele.
Singura categorie de oameni care nu au ce face cu banii sunt cei bolnavi psihic, depresii, anxietati, schizofrenii, unde bucuria vietii este furata complet de boala, acolo da, ca nu ii bucura nimic orice ar face.
Dar trebuie sa specifici la ce categorie te referi.
Pai mie mi o ia anxietatea din păcate, asta e viața, am făcut o glumă apoi cu banii, sunt buni dar nu sunt totul, înțelegeți? Si oricum sunt mulți oamenii care au anxietate, foarte multi
Cum mă daca ai bani ai și încredere în tine? Și dacă ai fost bătut în copilărie? Că n are treaba banul cu încrederea și inteligența daca tu nu știi nici la bani sau nu știi ce să faci cu ei ce faci?
Pai aia stiau toti ca nu-s chiar totul banii, n-ai zis nimic nou.
Dar sunt 95 % din totul.
Normal ca sunt multi cu anxietate, s-ar zice ca 10 % au depresii si anxietati la noi.
Singuru loc unde nu ajuta banii este vindecarea unei boli incurabile, aia da.
Cu banii nu poți cumpăra iubirea, repara traume, boli grave, sau chiar dacă poți repara boli grave, unele iau timp