Sa dovedească că eu am amenințat-o cu moartea sau bătaia și mă las definitiv de TPU!
In viață mea nu am văzut un om așa de rău! Și am cunoscut multi oameni răi!
Ea este da. E rasistă, nu suporta țiganii, ea crede că toți țiganii sunt maro la culoare!
Las-o-n plata ei, daca asa vrea sa-si piarda timpul, jignind persoane, n-are decat. Probabil si-a dat lumea seama deja ca abereaza
Mie țiganii mi-au făcut mult rău,nici nu pot ieși din casă de la anxietate câteodată! Cum as putea eu sa ii iubesc? Nici eu nu ii suport, dar nu sunt toți la fel! Cum sa fiu eu cioara daca am fost olimpic la lb. engleza!? Și dacă nu fur un ac? Nu umblu cu țigani, nici cu golani! Nici cu bețivani! Eu sunt cel mai cuminte din familia mea! Mai aberez de plictiseala și eu pe aici uneori cu glume când mă dau la fete dar eu in realitate sunt foarte cuminte, eu nu cred că mai există bărbați așa de cuminți ca mine in zilele noastre! Singurul meu defect e că nu muncesc, dar am probleme tocmai cauzate de țigani! Și ea mă face tigan și cioara și pe maică-mea care a moarta.
Nu are de ce sa îți para rău, nu caut milă! Doae incerc sa scot la suprafața că nu sunt cum mă acuză nebună aia.
Tot ce postează are legătură cu țiganii! Rasism și xenofobie! Admina numai oameni de genul tine pe aici! Trebuia automat sa fie suspendat definitiv!
Eu nu v-am încurajat să îi dați, îți mulțumesc totuși că mă susții contra bolnavilor
Chiar apreciez! Dar eu nu i-am dat! Numai pe aici poți să găsești așa oameni! Ea vrea sa se răzbună cu orice preț pe țigani! Eu cred că îi moarta după țigani de fapt dar nu o baga in seama că nu are minte.
Luciana4456 întreabă: