| Invictusman2025 a întrebat:

Vedeți că userul Madaawwr sau cum are nickname-ul aberează grav și va induce grav cu amenințările ei! Eu nu am amenințat-o cu moartea și cu nimic! Eu nu ameninț userii mai ales fetele! Tipa este rasistă nu suporta țiganii ( ciorile cum spune ea),și pe mine m-a făcut cioara și mama mea care e decedată după i-am zis că nu toți țiganii sunt la fel și că nu ar trebui sa generalizeze! Întrebările ei sunt cu cu caracter xenofob,ataca mereu țiganii și minoritățile, i-am zis sa înceteze să mai creadă că toată etnia e așa doar că anumiți țigani nu s-au comportat cu ea ok! Și din cioara pe mine și mama nu mai m-a scos! Eu nu am amenințat-o cu nimic, nici în privat nici la întrebarea ei,are apucături serioase pe țigani și vrea să îmi facă mie rău! Dar nu are cu ce că nu are dovada cu amenințări fiindcă nu am amenințat-o cu nimic! Ea ataca țiganii și ciorile și pe mine la întrebarea ei cu Dani Mocanu și a șters răspunsurile in care m-a jignit pe mine și mama mea! Nu înțeleg de ce nu îi șterge doamna admina Cristina contul pentru rasism,xenofobism! Eu nici măcar nu știu o boaba in limba țigănească,și știți cu toții că și eu am avut probleme cu unii țigani de am probleme cu anxietatea, eu am fost doar imparțial.

29 răspunsuri:
| GabiDumitrescu a răspuns:

De ce iti bati capul? Astfel de oameni nu merita atentie. La naiba, cred ca cei mai nenorociti oameni pe care i-am intilnit vreodata erau toti albi. Am avut un prof de muzica tigan-tigan, o bijuterie de om, odihneasca-se in pace! La fel, citiva colegi tigani in generala mai mari, ca ramineau repetenti, foarte politicosi si ok. Ah, da, era si unul un nenorocit, dar acum nu ma apuc sa am ceva cu oamenii din oficiu ca sunt mai inchisi la culoare. In concluzie... vezi-ti de treaba si nu lasa astfel de indivizi sa te afecteze.

| Invictusman2025 explică (pentru GabiDumitrescu):

Tot băiat cu caracter ai rămas happy
Nu mă interesează că mă face cioara o agramata, nu e stres! Are probleme, mi-am dat seama, sigur a avut patenii cu țiganii si ii baga pe toți în aceeași oală.

| GabiDumitrescu a răspuns (pentru Invictusman2025):

Fac 45 de anisori vara asta. Mai pun un pic de muschi pe ici-colea, mai dau jos din grasime, dar caracterul meu mirsav nu se mai schimba. tongue

| Invictusman2025 explică (pentru GabiDumitrescu):

Nimeni nu e ceea ce pare stai liniștit happy cu toții avem ceva mârșav in noi

| GabiDumitrescu a răspuns (pentru Invictusman2025):

Nu am nici o problema cu mirsaviile proprii. happy

| pufulescu a răspuns (pentru GabiDumitrescu):

Se vede ca stai pe Reddit! Mai ai si alte tampenii copiate de acolo, afara de asta cu " albii este rasisti "? Si apropos, ai 45 de ani degeaba, varsta mea dealtfel, dar ai trecut prin anii astia degeaba.

| Invictusman2025 explică (pentru pufulescu):

Are dreptate! Chiar sunteți multi rasiști! Și pe TPU am cunoscut fete rasiste! Chiar m-am certat cu una că m-a făcut în toate felurile.Nu zic că toți sunt rasiști, dar eu și în realitate am cunoscut destui incat sa îmi permit să zic că mulți români sunt rasiști, asta pe langa faptul că sunt comuniști!

| pufulescu a răspuns (pentru Invictusman2025):

Nu ma deranjeaza ca spune, ci cum o spune, adica faptul ca generalizeaza! Asta nu e ok!
Si nu ne-a spus de ce erau profesorii rasisti?! Nu il lasau sa urle si sa deranjeze ora, sau nu il lasau sa isi bata colegii in pauze prin curtea scolii? Sunt din generatia lui si cunosc obiceiurile din acea vreme! Acum toti se dau discriminati si atunci se purtau precum cimpanzeii pe savana.

| Invictusman2025 explică (pentru pufulescu):

El e român 100% și e un tip foarte smart Gabi! Unii țigani ar merita tot ce e mai rău dar nu sunt toți așa! Eu am zis,am cunoscut țigani care azi sunt avocați sau ingineri cu un IQ MARE! Și foarte civilizați,de altfel cum multi romani nu sunt! Am avut o colega ce eu eram peste ea la învățătură în școală generală,dar a luat capacitatea și a rupt,a devenit avocat! Normal eu trebuia să ajung ceva in viața ca am fost bun la învățătură,dar depresia mi-a dat dăuna totala vieții sociale,apoi o urmat agorafobia,anxietatea care și ea m-a izolat aproape complet! Dar la învățătură am fost peste cei care azi sunt avocați și ingineri! Am avut și părinți care mi-au distrus copilăria cu bătăile lor și alcool consumat la ordinea zilei și certuri violente! Dar am rămas un tip cuminte și civilizat, care nu fura și nu face ce fac alți țigani borați. Și cu toate astea eu tot nu sunt văzut în societatea așa cum sunt eu cu adevărat! Sunt satul și de români și de țigani, simt o scârbă de nedescris față de națiile astea, dar nu sunt toți la fel! Dar, el are dreptate! Românii nu ar trebui sa ii pună în aceeași oală pe toți țiganii, și nu toți care sunt mai colorați sunt țigani încă o greșeală pe care o comit românii ce e monumentala!
Eu nu am nici o vina că am un ten mai închis! Eu stau numai în casa sunt foarte civilizat și liniștit, nu mi se pare drept să fiu băgat în aceeași oală cu toate ciorile analfabete și hoațe! In ultima vreme rasismul a devenit amplu dintre români și țigani. Poate de asta nu ne ajuta Dumnezeu în viața că avem numai venim in noi!

| GabiDumitrescu a răspuns (pentru pufulescu):

Foarte amuzant. Ce treaba are Redditu'? Nu, nu stau la povesti pe /Romania sau mai stiu eu ce zone in care stau unii sa despice firul in patru fara spor. Am zis eu ca albii ar fi rasisti? In general, romanii sunt sinistru de prosti, si orice statistica va confirma asta. "Daca nu faci x, te dau la tigani/chem pe nenea politistul sa te ia!" e un exemplu.

| Kufu95 a răspuns:

Ți-am spus, dă-i report, nu are rost să postezi aici.

| Invictusman2025 explică (pentru Kufu95):

Sa dovedească că eu am amenințat-o cu moartea sau bătaia și mă las definitiv de TPU!

| Invictusman2025 explică (pentru Kufu95):

In viață mea nu am văzut un om așa de rău! Și am cunoscut multi oameni răi!

| Kufu95 a răspuns (pentru Invictusman2025):

Îi dau eu report, cum am spus, eu nu suport rasismul.

| UnchiulRamiz a răspuns:

Fa screen si trimite pe email. Si pe mine m-o injurat cineva dar o luat masuri.

| Invictusman2025 explică (pentru UnchiulRamiz):

Nu îmi pun mintea cu ea! Atâta poate sarmana

| Invictusman2025 explică (pentru simplaexistenta):

Ea este da. E rasistă, nu suporta țiganii, ea crede că toți țiganii sunt maro la culoare! rolling on the floor

| simplaexistenta a răspuns (pentru Invictusman2025):

Las-o-n plata ei, daca asa vrea sa-si piarda timpul, jignind persoane, n-are decat. Probabil si-a dat lumea seama deja ca abereaza

Mie țiganii mi-au făcut mult rău,nici nu pot ieși din casă de la anxietate câteodată! Cum as putea eu sa ii iubesc? Nici eu nu ii suport, dar nu sunt toți la fel! Cum sa fiu eu cioara daca am fost olimpic la lb. engleza!? Și dacă nu fur un ac? Nu umblu cu țigani, nici cu golani! Nici cu bețivani! Eu sunt cel mai cuminte din familia mea! Mai aberez de plictiseala și eu pe aici uneori cu glume când mă dau la fete dar eu in realitate sunt foarte cuminte, eu nu cred că mai există bărbați așa de cuminți ca mine in zilele noastre! Singurul meu defect e că nu muncesc, dar am probleme tocmai cauzate de țigani! Și ea mă face tigan și cioara și pe maică-mea care a moarta.

Imi pare rau

Nu are de ce sa îți para rău, nu caut milă! Doae incerc sa scot la suprafața că nu sunt cum mă acuză nebună aia.

Eu i-am dat report, mai mult nu stiu ce sa fac

Tot ce postează are legătură cu țiganii! Rasism și xenofobie! Admina numai oameni de genul tine pe aici! Trebuia automat sa fie suspendat definitiv!
Eu nu v-am încurajat să îi dați, îți mulțumesc totuși că mă susții contra bolnavilor happy
Chiar apreciez! Dar eu nu i-am dat! Numai pe aici poți să găsești așa oameni! Ea vrea sa se răzbună cu orice preț pe țigani! Eu cred că îi moarta după țigani de fapt dar nu o baga in seama că nu are minte.

| Fatamuntilor a răspuns (pentru Invictusman2025):

M raporta aceat postare si nimic...
am trecut la urmatoarea etapa, sesizare la admin.Singura masura luata, a modificat putin continutul, dar a ramas cuvantul,, tigan''
Din cate stiu, nu putem /nu avem voie sa folosim acel cuvant.Ci rom.
Am scris din nou, spunand ce am spus mai sus
Nu cred ca suspendarea/stergerea postarii rezolva ceva.Isi face cont nou.
E VORBA de educatie.Dar ma gandeam ca macar adminul sa respecte regulamentul.

| Invictusman2025 explică (pentru Fatamuntilor):

Aseară din cioara nu mai m-a scos pe mine și pe maică-mea!
Pai, uită-te la întrebările ei cum ataca țiganii și minoritățile și îți vei da seama care dintre noi are probleme și spune adevărul gol golut.
A modificat, a șters e șmechera! Mie sincer mi milă de ea! Are probleme serioase!

| Kufu95 a răspuns (pentru Fatamuntilor):

Stai aşa, nici adminul nu respectă regulamentul?

| Fatamuntilor a răspuns (pentru Kufu95):

Am trimis doar linkulMa gandeam ca stie ce trebuie sa faca.Usor dezamagita am retrimis aceeasi postare.Se vedea clar rasismul.
adica adminul are pretentia ca noi sa respectam regulamentul, iar ei...

| Kufu95 a răspuns (pentru Fatamuntilor):

Atunci în acest caz, mă voi retrage ușor, ușor de pe site, voi mai vedea și la alte report-uri, dacă va mai fi cazul, vreau să văd dacă se vor lua măsuri. Dacă nu, cum am spus mă voi retrage, nu îmi place rasismul, homofobia, persoanele care amenință în stânga și dreapta, eu vreau ca pământul să devină un loc mai bun și sigur pentru toată lumea. Eh... în locuri în care se tolerează astfel de lucruri, eu simt că nu am ce căuta.