| Mindfulness a întrebat:

Vedeți că userul Madaawwr sau cum are nickname-ul aberează grav și va induce grav cu amenințările ei! Eu nu am amenințat-o cu moartea și cu nimic! Eu nu ameninț userii mai ales fetele! Tipa este rasistă nu suporta țiganii ( ciorile cum spune ea),și pe mine m-a făcut cioara și mama mea care e decedată după i-am zis că nu toți țiganii sunt la fel și că nu ar trebui sa generalizeze! Întrebările ei sunt cu cu caracter xenofob,ataca mereu țiganii și minoritățile, i-am zis sa înceteze să mai creadă că toată etnia e așa doar că anumiți țigani nu s-au comportat cu ea ok! Și din cioara pe mine și mama nu mai m-a scos! Eu nu am amenințat-o cu nimic, nici în privat nici la întrebarea ei,are apucături serioase pe țigani și vrea să îmi facă mie rău! Dar nu are cu ce că nu are dovada cu amenințări fiindcă nu am amenințat-o cu nimic! Ea ataca țiganii și ciorile și pe mine la întrebarea ei cu Dani Mocanu și a șters răspunsurile in care m-a jignit pe mine și mama mea! Nu înțeleg de ce nu îi șterge doamna admina Cristina contul pentru rasism,xenofobism! Eu nici măcar nu știu o boaba in limba țigănească,și știți cu toții că și eu am avut probleme cu unii țigani de am probleme cu anxietatea, eu am fost doar imparțial.

15 răspunsuri:
| Kufu95 a răspuns:

Ți-am spus, dă-i report, nu are rost să postezi aici.

| Mindfulness explică (pentru Kufu95):

Sa dovedească că eu am amenințat-o cu moartea sau bătaia și mă las definitiv de TPU!

| Mindfulness explică (pentru Kufu95):

In viață mea nu am văzut un om așa de rău! Și am cunoscut multi oameni răi!

| Mindfulness explică (pentru simplaexistenta):

Ea este da. E rasistă, nu suporta țiganii, ea crede că toți țiganii sunt maro la culoare! rolling on the floor

| simplaexistenta a răspuns (pentru Mindfulness):

Las-o-n plata ei, daca asa vrea sa-si piarda timpul, jignind persoane, n-are decat. Probabil si-a dat lumea seama deja ca abereaza

Mie țiganii mi-au făcut mult rău,nici nu pot ieși din casă de la anxietate câteodată! Cum as putea eu sa ii iubesc? Nici eu nu ii suport, dar nu sunt toți la fel! Cum sa fiu eu cioara daca am fost olimpic la lb. engleza!? Și dacă nu fur un ac? Nu umblu cu țigani, nici cu golani! Nici cu bețivani! Eu sunt cel mai cuminte din familia mea! Mai aberez de plictiseala și eu pe aici uneori cu glume când mă dau la fete dar eu in realitate sunt foarte cuminte, eu nu cred că mai există bărbați așa de cuminți ca mine in zilele noastre! Singurul meu defect e că nu muncesc, dar am probleme tocmai cauzate de țigani! Și ea mă face tigan și cioara și pe maică-mea care a moarta.

Imi pare rau

Nu are de ce sa îți para rău, nu caut milă! Doae incerc sa scot la suprafața că nu sunt cum mă acuză nebună aia.

Eu i-am dat report, mai mult nu stiu ce sa fac

Tot ce postează are legătură cu țiganii! Rasism și xenofobie! Admina numai oameni de genul tine pe aici! Trebuia automat sa fie suspendat definitiv!
Eu nu v-am încurajat să îi dați, îți mulțumesc totuși că mă susții contra bolnavilor happy
Chiar apreciez! Dar eu nu i-am dat! Numai pe aici poți să găsești așa oameni! Ea vrea sa se răzbună cu orice preț pe țigani! Eu cred că îi moarta după țigani de fapt dar nu o baga in seama că nu are minte.

| Fatamuntilor a răspuns (pentru Mindfulness):

M raporta aceat postare si nimic...
am trecut la urmatoarea etapa, sesizare la admin.Singura masura luata, a modificat putin continutul, dar a ramas cuvantul,, tigan''
Din cate stiu, nu putem /nu avem voie sa folosim acel cuvant.Ci rom.
Am scris din nou, spunand ce am spus mai sus
Nu cred ca suspendarea/stergerea postarii rezolva ceva.Isi face cont nou.
E VORBA de educatie.Dar ma gandeam ca macar adminul sa respecte regulamentul.

| Mindfulness explică (pentru Fatamuntilor):

Aseară din cioara nu mai m-a scos pe mine și pe maică-mea!
Pai, uită-te la întrebările ei cum ataca țiganii și minoritățile și îți vei da seama care dintre noi are probleme și spune adevărul gol golut.
A modificat, a șters e șmechera! Mie sincer mi milă de ea! Are probleme serioase!

| UnchiulRamiz a răspuns:

Fa screen si trimite pe email. Si pe mine m-o injurat cineva dar o luat masuri.

| Mindfulness explică (pentru UnchiulRamiz):

Nu îmi pun mintea cu ea! Atâta poate sarmana