| Cinevacatoatalumea a întrebat:

Vi s-a intamplat sa aveti o problema si sa deschideti o carte la intamplare sau sa gasiti o piesa ori un articol unde ati gasit solutia?

3 răspunsuri:
| Bacemi a răspuns:

Da, pentru că ești pregătit de înainte să vezi exact informația de care ai nevoie. Eu după ce am fost cu o fată din alt oraș stăteam la calculator și mă jucam sau bântuiam pe net și zilnic sau cel puțin la câteva zile auzeam rostit orașul ei la știri (se uita tata). Chestie care nu se întâmpla înainte. Nu îl auzeam absolut deloc până atunci.
Se mai poate întâmpla să tragi niște învățături, să găsești în locurile de unde nici nu îți închipuiai vreodată, cum ar fi o manea sau o piesă house. Totul ține de cât de mult îți dorești să găsești soluția și cât de capabil ești să o recunoști în funcție de cultura ta. Nimic nu e întâmplător.

| Cinevacatoatalumea explică (pentru Bacemi):

Da, dar ma refer la ceva mai exact. De exemplu era 3 dimineata si stateam pe un forum. Atunci toch-ul telefonului meu a luat-o razna si a cautat automat in google un mesaj pe care i l-am trimis cuiva. Atunci am gasit o solutie pentru imsomnia mea.

| Adiadictie a răspuns:

Nu