Mi-am imaginat ca personajul meu imaginar (cum imi placea mie sa cred pe vremea aceea - existaaaa), vine si imi scoate din piept acea dorinta pe care o aveam si... pac, gata.
Trecand peste asta, este foarte greu sa asculti de rationament, "nu trebuie sa faci asta pentru ca stii prea bine ca.", "atunci ar trebui sa faci asta.", "nu e bine sa te indragostesti de acea persoana pentru ca.". Daca inima vrea asta, atunci trebuie sa fi foarte stapam pe sine sa poti sa rezisti. Meditatia si linistea ajuta foarte mult si reusesc sa restabileasca ordinea in minte. Si din moment ce nu prea e practicata si lumea nu stie sa isi controleze dorintele, putem observa miliarde de cupluri care se despart (ca despre acest subiect vorbim).
Nu. Mi s-a întâmplat să-mi placă de cineva în ciuda caracterului nu tocmai frumos, să simt un fel de simpatie amestecată cu amuzament dar dragoste...neah.
Sentimentul de iubire este ceva involuntar, da, simplu, lipsa contactului cu un om slabeste conexiunea neuronala de atasament, mai pe scurt i-am dat ignor, vorba cuiva ochii care nu se vad se uita
Termina, mi-se întorce stomagul pe dos
Ia-ți neapolitanele și canta la alta masa, nu ii da apa la moara lui Endoryus ca după aia nu mai scap de el
Sa stii. Zici tu acum asta ca esti tanara dar ce o sa il mai cauti in 15, 20 de ani . Are cultura generala, baiat de treaba, sufletul mare si alte balarii care mint fetele pe aici ca vor la unu. Numa bun de maritis
Prefer sa ascult manele de cât sa am vreo legătură cu "băiat de treaba", al naibii de sufletist
Peste 15-20 ani o sa vreau pe cineva încă viu!
Ai pretentii prea mari
Aşa este, ai perfecta dreptate
Ar trebui sa ma limitez la cineva de 25-26 de ani cu ochii albaștri, plictisiți de viata... Hmmmm, oare unde pot sa găsesc eu pe cineva de genul hahalera, hmmmmmmmmmmmmmmmmmm
*She gonna hate me, She gonna hate me, She gonna hate me, She gonna hate me, She gonna hate me, She gonna hate me *
Interesant. Se pare ca am lovit intr-un punct sensibil
Dacă asta fost lovitura ta, sa știi ca lovești ca o fetita )
Știu ca îți place să sâcâi, dar cu mine nu îți merge
Daca crezi ca a aia a fost o lovitura (la modul serios ), ai probleme mari la bostan.
"Prefer sa ascult manele de cât sa am vreo legătură cu "băiat de treaba", al naibii de sufletist"
Dar ce fel de baiat preferi?
Pfff, poți sa te iei de mana cu Endoryus
Generalizez aiurea Ray, opinea ta nu e valida și pentru mine
Ba da e valabila pana va ticaie ceasul vreti numa curvari care va vad ca niste wc urii publice, sa stii ca asta mi-au spus asa zis badboys ca va vad ca pe niste wc urii iti fac nevoile apoi pa, le place sa va vada cat de tampite puteti fi
De ce e Cutiuță asa furstra, astăzi?
Nu prea îmi bat capul cu explicațiile, ești liber sa crezi ce vrei
Eu știu ce fel de persoane ma atrag, părerea altora nu contează
De ce e Cutiuță asa furstra, astăzi?
nu sunt frustrat, pur simplu cam asta e adevarul, nimeni ce anume il atrage
Casca ochii ' ala nu e adevărat care sa se potrivească pentru toți
Sunt curioasa, pot sa te întreb ceva?
Scrie
trebuie sa faceti diferenta intre credinta si adevar, poti crede in absolut orice, asta nu inseamna ca e adevarat sau ca poti dovedi, eu am scris ca cred nu ca stiu
Cum de ai ajuns tu la întrebarea asta? Și de ce te-ai "chinuit" sa ii răspunzi în locul meu userului Tudor?
Nu ai scris ca asta crezi tu, ai scris ca e adevărat, data viitoare scrie asa - Eu cred -
Dar de ce esti nervoasa? viata e scurta primvata a venit, pasarile canta sa ne inveselim
fii calma, am replicat unui raspuns atata tot, pentru ca era vorba de mine in discutia ta cu Endoryus
în 8 Aprilie | Endoryus a răspuns (pentru RAY):
Ai grija, a pus ochii pe tine
în 8 Aprilie | SilentRain explică (pentru Endoryus):
Termina, mi-se întorce stomagul pe dos
în 8 Aprilie | Endoryus a răspuns (pentru SilentRain):
Sa stii. Zici tu acum asta ca esti tanara dar ce o sa il mai cauti in 15, 20 de ani laughing. Are cultura generala, baiat de treaba, sufletul mare si alte balarii care mint fetele pe aici ca vor la unu. Numa bun de maritis
în 8 Aprilie | SilentRain explică (pentru Endoryus):
Prefer sa ascult manele de cât sa am vreo legătură cu "băiat de treaba", al naibii de sufletist
Peste 15-20 ani o sa vreau pe cineva încă viu!
la care eu am scris ca preferi un badboy din moment ce nu vrei un "băiat de treaba",
Endoryus se referea la tine, și eram ironaica, la naiba chiar nu ai văzut ghilimelele, n-ai simțit ironia?
"la care eu am scris ca preferi un badboy din moment ce nu vrei un "băiat de treaba",
Don’t try to teach a woman red pill
Don’t try to teach a woman red pill
Don’t try to teach a woman red pill!
Am simtit ca esti sincera
N-ai simțit, ai crezut, te-ai înșelat
E treaba ta ce crezi, e treaba mea ce cred
Ai interpretat greșit, cu tine nu ma contrazic, știu ca n-am nici o șansă, ești prea încăpățânat chiar dacă greșești
Adevarat iti spun ca tu ai spus ca nu ai nevoie de un baiat de treaba, nu e vorba de incapatanare e vorba de sinceritate
Offf ești atâta de orb
Endoryus spunea ca ești de treaba și sufletist și alte bălări, și ca o sa te caut eu pe tine peste 5-10 ani, ți-e clar pana aici?
EU II RĂSPUND LUI Endoryus, CA NU AM NEVOIE DE UN" BĂIAT DE TREABA " ASA CA TINE (AI VĂZUT IN PANA MEA GHILMELE ALEA?
ȘI CÂND AM ZIS - AL NAIBI DE SUFELTIS- ERA O EXAGERARE ADIC O IRONIE
Dacă nici acum n-ai înțeles, e clara treaba n
Cea ce a spus el am spus si eu, si eu cred la fel, cand va ticaie ceasul vedeti de barbati provider cu care va compromiteti
Ai perfecta dreptate, nu mai taci
Nu caut confirmari, nu trebuie sa imi dai dreptate
Bine n-ai dreptate, acum spune și tu un nume de un serial mișto, dar sa nu aibă multe episoade
Nu sunt fan seriale, nu am rabdarea suficienta https://www.cinemagia.ro/seriale-tv-pareri/
Tu sa vezi un film trebuie sa te pregătești, ma?
E un documentar, da ma pregateam sa il descarc apoi sa il vad cand am timp
Aaaa 'eu credeam ca îți faci o cruce spui tatăl nostru, iei o gura de planica și dai drumul la flm
Tu credeai ca ma pregateam sa ma uit la blonde cu ochii albastri care fac sport de noapte, inca nu e timpul, plus ca e postul
Tu și blondele tale...
Ray sunt curioasa, chiar ții post?
Glumeam,sunt ateu
Te manca iadul, copile pocăiește maică'
Inca nu mi-am trait viata, cand adun mai multe pacate ma pocaiesc
De ce urasti iubirea?
Și dacă nu te iartă Barbosul'ai pierdut biletul în rai, pe Bărbos trebuie sa îl iubești sincer nu de frica iadului, profitorule )
Nu urăsc iubirea, doar ca nu o vreau pentru mine
Din punctul meu de vedere e mai bine sa fii singura fără sa investești sentiment în nimeni, nu iubești pe nimeni = nu îți pasa de nimeni, deci ești singura dar ai toată atenția pentru tine, și pentru mine e foarte bine asa fără sentiment
Cine il iubeste sincer? sa fim seriosi
Esti sigura ca și pentru mine e foarte bine asa fără sentimente? pentru ca poate fi o forma de negare,refuzare a propilor sentimente, ce este mai bine nu este singuratea asta e clar, suntem fiinte sociale, eu nu cred ca nu vrei, iti este frica de dezamagire, suferinta, frica de a regreta apoi
Musulmani cu siguranță
Sunt cateva persoane care chiar Il iubesc Ray. Lumea e asa de mare incat nu se opreste totul la mintea unui om.
Si nu cred ca este bine punctata acea frica de dezamagire de care ai spus in legatura cu iubirea. Asta e doar... in carti si in filme. Pana la urma toti vrem sa fim iubiti. Este un sentiment omenesc ce il avem in sange.
Si nu cred ca esti ateu, nici nu cred ca exista asa ceva. Adica sa spui ca faci parte dintr-o extrema inseamna sa negi cealalta extrema, ca si cand ar exista. Daca cineva nu crede, nu crede si atat. Nu a purtat un nume din cauza ca nu crede.
Si (ultimul si) cred ca s-a deviat de la intrebare muuuult, ca si cand toate ar avea la baza un singur subiect :/
Ateu = lipsa credinteti in zeii nu ca stii ca nu exista zeii
Buuuuună Ray, cmf
Hey,pe net
Cutiuță, dă-mi 5 lei
Esti somera?
Încă nu, dar nici mult nu mai am
Sunt în pauza de masă draga
Cam timp tine pauza de masa?
20 de minute, care trec ca naiba de repede
Nu am chef sa scriu din dulap, o mai scriu după ce evadez
Ai o anumita norma de facut?
Dap'
Si nu cred ca este bine punctata acea frica de dezamagire de care ai spus in legatura cu iubirea. Asta e doar... in carti si in filme. Pana la urma toti vrem sa fim iubiti. Este un sentiment omenesc ce il avem in sange.
in cazul meu da, eu recunosc ca mi frica de iubire, pentru ca aduce doar suferinta, dezamagiri, iluzi
Inca nu ai cunoscut persoana potrivita. Tocmai s-a facut o poza la o gaura neagra, dupa atatia mii de ani. Deci orice e posibi.
Daca trebuie sa se intample, o sa de intample.
Am mai auzit povestea asta, nu stim ca exista gauri negre doar de cateva deceni man, ma bucur ca s-a dovedit empiric existenta lor, eu numai ma implic in asa ceva
Da, dar dispareau rapid acele episoade. De obicei ma luam cu altele si uitam de duduie si tot asa. La mine dispare repede indragosteala asta daca e de pomana.
Da am trecut prin asta dar pur si simplu mi-am canalizat atenția pe altceva si am incercat pe cat posibil sa ma tin departe de acel cineva.
Nu.
Chestia asta cu indrăgostitul involuntar e o aiureală totală.
Dacă îți place de cineva, dacă simți atracție sau orice altceva nu înseamnă dragoste. Cei care spun asta confundă la greu.
Și eu, în liceu, eram "în limbă" după o colegă care arăta bestial de bine. Dar n-am considerat nici o clipă că aș fi îndrăgostit.
A nu se confunda dragostea cu atractia.
Da, am fost atras de multe persoane, e normal DAR nu ai cum sa te indragostesti de cineva numai pentru ca se uita frumos la tine.
Dragostea este cladita in timp. Ce numesc unii "Dragoste la prima vedere" este mai degraba "Atractie la prima vedere".
Da. Mi se intampla chiar acum. Si tot ce pot face e sa refuz gandul la acea persoana ori de cate ori imi vine in minte aducandu-mi argumente convingatoare.
De un om? Am patit sa nu mai pot de dragul unui animal si sa ma necajesc in general cu privirel a acestea, dar sa ma indragostesc lulea de un om... mi se pare ceva scos din povesti. Cred ca aceasta expresie e mai degraba un alt mod de a spune ca o persoana e oarecum obsedata + geloasa + posesiva + fixista cu privire la o alta persoana de care s-a "indragostit lulea". Nu vreau sa acuz pe carve de asta! Sau sa jignesc, critic! Nicidecum! Doar spun cum simt si vad eu acest 'sentiment', din perspectiva MEA. Eu iubesc animalele si oamenii (in general), dar sa iubesc lulea pe cineva, mi se pare, repet, ca scos din filme. In schimb, imi poate pasa de cineva foarte mult. Asta da.
Eu nu ma indragostesc la prima vedere, decat daca incep sa am mai mult contact cu acea persoana si sa o cunosc mai bine, dar asta oricum s-a intamplat si este ceva extrem de rar.
~Da
~Am ales să nu mai fiu, am testat acea persoana si am realizat cât de dulce e libertatea, dreptatea, adevarul, si cat de false au fost tentatiile de moment ale acelei persoane. Așa am pățit eu, nu spun că-i bătut în cuie.
Da, dacă vreau să postesc, așa fac.
Și cu toate că pare ciudat pentru oamenii obișnuiți, se poate să te abții, cu toate că iubești, să te reții de a avea o relație, sex cu cineva pentru o cauză, scop, ideal ce ți se pare mai important ca iubirea obișnuită.
Hey Yoy, haters, come on, contraziceți, ziceți, ce prostie!
Nowingsangel întreabă: