| SilentRain a întrebat:

Vi s-a întâmplat vreodată să fiți îndrăgostiți și să nu vă doriți absolut deloc asta?
thinking
Ce ați făcut în situația asta?

Răspuns Câştigător
DoarBogdan
| DoarBogdan a răspuns:

Mi-am imaginat ca personajul meu imaginar (cum imi placea mie sa cred pe vremea aceea - existaaaa), vine si imi scoate din piept acea dorinta pe care o aveam si... pac, gata.

Trecand peste asta, este foarte greu sa asculti de rationament, "nu trebuie sa faci asta pentru ca stii prea bine ca.", "atunci ar trebui sa faci asta.", "nu e bine sa te indragostesti de acea persoana pentru ca.". Daca inima vrea asta, atunci trebuie sa fi foarte stapam pe sine sa poti sa rezisti. Meditatia si linistea ajuta foarte mult si reusesc sa restabileasca ordinea in minte. Si din moment ce nu prea e practicata si lumea nu stie sa isi controleze dorintele, putem observa miliarde de cupluri care se despart (ca despre acest subiect vorbim).

87 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Sentimentul de iubire este ceva involuntar, da, simplu, lipsa contactului cu un om slabeste conexiunea neuronala de atasament, mai pe scurt i-am dat ignor, vorba cuiva ochii care nu se vad se uita

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Da.
Am ocolit fata.

| Plato a răspuns:

Normal.
Ma concentram pe alte lucruri, anulam de fiecare data gandul ăla.

| Endoryus a răspuns (pentru RAY):

Ai grija, a pus ochii pe tine

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu

| SilentRain explică (pentru Endoryus):

Termina, mi-se întorce stomagul pe dos

| Freya1 a răspuns:

Da am trecut prin asta dar pur si simplu mi-am canalizat atenția pe altceva si am incercat pe cat posibil sa ma tin departe de acel cineva.

| RAY a răspuns (pentru Endoryus):

Dumnezeu? inca de la 15 ani

| IoanaRoman09 a răspuns:

Nu

| SilentRain explică (pentru RAY):

Ia-ți neapolitanele și canta la alta masa, nu ii da apa la moara lui Endoryus ca după aia nu mai scap de el

| Endoryus a răspuns (pentru SilentRain):

Sa stii. Zici tu acum asta ca esti tanara dar ce o sa il mai cauti in 15, 20 de ani laughing. Are cultura generala, baiat de treaba, sufletul mare si alte balarii care mint fetele pe aici ca vor la unu. Numa bun de maritis smug

| Lioana a răspuns:

Da. Mi se intampla chiar acum. Si tot ce pot face e sa refuz gandul la acea persoana ori de cate ori imi vine in minte aducandu-mi argumente convingatoare.

Prefer sa ascult manele de cât sa am vreo legătură cu "băiat de treaba", al naibii de sufletist
Peste 15-20 ani o sa vreau pe cineva încă viu!

Ai pretentii prea mari happy

| Drimmero a răspuns:

Da, dar dispareau rapid acele episoade. De obicei ma luam cu altele si uitam de duduie si tot asa. La mine dispare repede indragosteala asta daca e de pomana.

| mentholinks a răspuns:

Fara sa vreau, nu.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu

| Hammurabi a răspuns:

Nu.
Chestia asta cu indrăgostitul involuntar e o aiureală totală.
Dacă îți place de cineva, dacă simți atracție sau orice altceva nu înseamnă dragoste. Cei care spun asta confundă la greu.
Și eu, în liceu, eram "în limbă" după o colegă care arăta bestial de bine. Dar n-am considerat nici o clipă că aș fi îndrăgostit.

| Mayar a răspuns:

De un om? big grin Am patit sa nu mai pot de dragul unui animal si sa ma necajesc in general cu privirel a acestea, dar sa ma indragostesc lulea de un om... mi se pare ceva scos din povesti. Cred ca aceasta expresie e mai degraba un alt mod de a spune ca o persoana e oarecum obsedata + geloasa + posesiva + fixista cu privire la o alta persoana de care s-a "indragostit lulea". Nu vreau sa acuz pe carve de asta! Sau sa jignesc, critic! Nicidecum! Doar spun cum simt si vad eu acest 'sentiment', din perspectiva MEA. Eu iubesc animalele si oamenii (in general), dar sa iubesc lulea pe cineva, mi se pare, repet, ca scos din filme. In schimb, imi poate pasa de cineva foarte mult. Asta da.

Aşa este, ai perfecta dreptate
Ar trebui sa ma limitez la cineva de 25-26 de ani cu ochii albaștri, plictisiți de viata... Hmmmm, oare unde pot sa găsesc eu pe cineva de genul hahalera, hmmmmmmmmmmmmmmmmmm
*She gonna hate me, She gonna hate me, She gonna hate me, She gonna hate me, She gonna hate me, She gonna hate me * rolling on the floor

thinking Interesant. Se pare ca am lovit intr-un punct sensibil rolling on the floor

Dacă asta fost lovitura ta, sa știi ca lovești ca o fetita laughing)
Știu ca îți place să sâcâi, dar cu mine nu îți merge big grin

Daca crezi ca a aia a fost o lovitura (la modul serios ), ai probleme mari la bostan.

| OrdanKarris a răspuns:

Nu.

| 1231242 a răspuns:

Salutări!

Fără supărare, dar..LA-------BA!

| Raven a răspuns:

Nu. Mi s-a întâmplat să-mi placă de cineva în ciuda caracterului nu tocmai frumos, să simt un fel de simpatie amestecată cu amuzament dar dragoste...neah.

| TeodorescuSimona a răspuns:

Este ca si cum ai zice ca ti-e foame dar nu vrei sa mananci...

sadrian46
| sadrian46 a răspuns (pentru TeodorescuSimona):

Da, dacă vreau să postesc, așa fac.
Și cu toate că pare ciudat pentru oamenii obișnuiți, se poate să te abții, cu toate că iubești, să te reții de a avea o relație, sex cu cineva pentru o cauză, scop, ideal ce ți se pare mai important ca iubirea obișnuită.
Hey Yoy, haters, come on, contraziceți, ziceți, ce prostie!

| RainmakerX a răspuns:

A nu se confunda dragostea cu atractia.
Da, am fost atras de multe persoane, e normal DAR nu ai cum sa te indragostesti de cineva numai pentru ca se uita frumos la tine.

Dragostea este cladita in timp. Ce numesc unii "Dragoste la prima vedere" este mai degraba "Atractie la prima vedere".

| LupusDei1993 a răspuns:

Eu nu ma indragostesc la prima vedere, decat daca incep sa am mai mult contact cu acea persoana si sa o cunosc mai bine, dar asta oricum s-a intamplat si este ceva extrem de rar.