| SilentRain a întrebat:

Vi s-a întâmplat vreodată să fiți îndrăgostiți și să nu vă doriți absolut deloc asta?
thinking
Ce ați făcut în situația asta?

Răspuns Câştigător
DoarBogdan
| DoarBogdan a răspuns:

Mi-am imaginat ca personajul meu imaginar (cum imi placea mie sa cred pe vremea aceea - existaaaa), vine si imi scoate din piept acea dorinta pe care o aveam si... pac, gata.

Trecand peste asta, este foarte greu sa asculti de rationament, "nu trebuie sa faci asta pentru ca stii prea bine ca.", "atunci ar trebui sa faci asta.", "nu e bine sa te indragostesti de acea persoana pentru ca.". Daca inima vrea asta, atunci trebuie sa fi foarte stapam pe sine sa poti sa rezisti. Meditatia si linistea ajuta foarte mult si reusesc sa restabileasca ordinea in minte. Si din moment ce nu prea e practicata si lumea nu stie sa isi controleze dorintele, putem observa miliarde de cupluri care se despart (ca despre acest subiect vorbim).

87 răspunsuri:
| Theo94 a răspuns:

Te-ai indragostit de un personaj din anime? laughing laughing laughing)))))))))

| Theo94 a răspuns (pentru SilentRain):

"Prefer sa ascult manele de cât sa am vreo legătură cu "băiat de treaba", al naibii de sufletist"

Dar ce fel de baiat preferi?

| RAY a răspuns (pentru Theo94):

Badboy care sa o vada ca obiect sexual = asta iti doresc fetele mai nou, iar baieti de treaba mai tarziu dupa 35 de ani sau in zona prieteniei

| SilentRain explică (pentru RAY):

Pfff, poți sa te iei de mana cu Endoryus
Generalizez aiurea Ray, opinea ta nu e valida și pentru mine

| RAY a răspuns (pentru SilentRain):

Ba da e valabila pana va ticaie ceasul vreti numa curvari care va vad ca niste wc urii publice, sa stii ca asta mi-au spus asa zis badboys ca va vad ca pe niste wc urii iti fac nevoile apoi pa, le place sa va vada cat de tampite puteti fi

De ce e Cutiuță asa furstra, astăzi?
Nu prea îmi bat capul cu explicațiile, ești liber sa crezi ce vrei
Eu știu ce fel de persoane ma atrag, părerea altora nu contează

De ce e Cutiuță asa furstra, astăzi?

nu sunt frustrat, pur simplu cam asta e adevarul, nimeni ce anume il atrage

Casca ochii ' ala nu e adevărat care sa se potrivească pentru toți
Sunt curioasa, pot sa te întreb ceva?

Scrie
trebuie sa faceti diferenta intre credinta si adevar, poti crede in absolut orice, asta nu inseamna ca e adevarat sau ca poti dovedi, eu am scris ca cred nu ca stiu

Cum de ai ajuns tu la întrebarea asta? Și de ce te-ai "chinuit" sa ii răspunzi în locul meu userului Tudor?
Nu ai scris ca asta crezi tu, ai scris ca e adevărat, data viitoare scrie asa - Eu cred -

Dar de ce esti nervoasa? viata e scurta primvata a venit, pasarile canta sa ne inveselim

fii calma, am replicat unui raspuns atata tot, pentru ca era vorba de mine in discutia ta cu Endoryus

în 8 Aprilie | Endoryus a răspuns (pentru RAY):
Ai grija, a pus ochii pe tine

în 8 Aprilie | SilentRain explică (pentru Endoryus):
Termina, mi-se întorce stomagul pe dos

în 8 Aprilie | Endoryus a răspuns (pentru SilentRain):
Sa stii. Zici tu acum asta ca esti tanara dar ce o sa il mai cauti in 15, 20 de ani laughing. Are cultura generala, baiat de treaba, sufletul mare si alte balarii care mint fetele pe aici ca vor la unu. Numa bun de maritis

în 8 Aprilie | SilentRain explică (pentru Endoryus):
Prefer sa ascult manele de cât sa am vreo legătură cu "băiat de treaba", al naibii de sufletist
Peste 15-20 ani o sa vreau pe cineva încă viu!

la care eu am scris ca preferi un badboy din moment ce nu vrei un "băiat de treaba",

Endoryus se referea la tine, și eram ironaica, la naiba chiar nu ai văzut ghilimelele, n-ai simțit ironia?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru RAY):

"la care eu am scris ca preferi un badboy din moment ce nu vrei un "băiat de treaba",

Don’t try to teach a woman red pill

Don’t try to teach a woman red pill

Don’t try to teach a woman red pill!

Am simtit ca esti sincera

N-ai simțit, ai crezut, te-ai înșelat

E treaba ta ce crezi, e treaba mea ce cred

Ai interpretat greșit, cu tine nu ma contrazic, știu ca n-am nici o șansă, ești prea încăpățânat chiar dacă greșești

Adevarat iti spun ca tu ai spus ca nu ai nevoie de un baiat de treaba, nu e vorba de incapatanare e vorba de sinceritate

Offf ești atâta de orb
Endoryus spunea ca ești de treaba și sufletist și alte bălări, și ca o sa te caut eu pe tine peste 5-10 ani, ți-e clar pana aici?
EU II RĂSPUND LUI Endoryus, CA NU AM NEVOIE DE UN" BĂIAT DE TREABA " ASA CA TINE (AI VĂZUT IN PANA MEA GHILMELE ALEA?
ȘI CÂND AM ZIS - AL NAIBI DE SUFELTIS- ERA O EXAGERARE ADIC O IRONIE
Dacă nici acum n-ai înțeles, e clara treaba n

Cea ce a spus el am spus si eu, si eu cred la fel, cand va ticaie ceasul vedeti de barbati provider cu care va compromiteti

Ai perfecta dreptate, nu mai taci big grin

Nu caut confirmari, nu trebuie sa imi dai dreptate

Bine n-ai dreptate, acum spune și tu un nume de un serial mișto, dar sa nu aibă multe episoade

Nu sunt fan seriale, nu am rabdarea suficienta https://www.cinemagia.ro/seriale-tv-pareri/

| Theo94 a răspuns (pentru RAY):

Multe dintre ele chiar cred ce spun pana dau de unul tupeist cu bani sau doar una dintre cele doua. Nu-ti convine fa si tu o selectie.

"Esti urata cu spume, stiu ca stii
Nu te mintii, ne doare. n *** ca ai suflet
Noi nu **** stafii!"
(Parazitii-"Lasa-ma sa beau")

| RAY a răspuns (pentru Theo94):

Ma pregatesc sa vad The Red Pill (2016

Tu sa vezi un film trebuie sa te pregătești, ma? happy

E un documentar, da ma pregateam sa il descarc apoi sa il vad cand am timp

Aaaa 'eu credeam ca îți faci o cruce spui tatăl nostru, iei o gura de planica și dai drumul la flm