| maya_7683 a întrebat:

Vi s-a intimplat ca un lucru pe care l-ati visat(dormind)chiar sa se realizeze(cel putin odata)?

Răspuns Câştigător
| georgiana a răspuns:

De obicei viseele reprezinta o metoda de scapare, evadare si indeplinire a celor mai puternice dorinte.Am visat si mi s-a indeplinit, ceea ce mi-am dorit cu adevarat.

13 răspunsuri:
| Razvan a răspuns:

Da si nu e a fost prea placutI don't want to see

| Silvia a răspuns:

Nu, ar fi fost dragut.

| monyk a răspuns:

Buna, da, mi s-a intamplat, am visat ca ma impac cu fostul prieten si chiar s-a implinit, sau am visat ca am primit o suma de bani si chiar am primit.Am visat odata ca ma cert cu o prietena si asa s-a intamplat, imi amintesc ca intr-o noapte am visat ca prietenul meu imi spune `te iubesc`, nu a durat mult timp si s-a adeverit, de multe ori visele se realizeaza, fie o pura coincidenta sau cine stie...

| juniper a răspuns:

Deja-vu, mi se intampla si mie, parca am impresia ca s-au mai intamplat lucrurile astea.

| Cryssy a răspuns:

Posibil, dar momentan nu prea imi aduc aminte sigur ce mi s-a intamplat. big grin

| DerHimmelSollWarten a răspuns:

Asta nu dar mi s-a intamplat sa visez locuri, persoane sau evenimente care mi-au ramas, nu inteleg de ce, intiparite in memorie. Spre exemplu, aveam vreo 7-8 ani cand am visat o casa arzand, parca si acum o vad, si intamplarea a facut ca mergand cu ai mei intr-o excursie, dupa vreo 10 ani, sa am acea senzatie de deja-vu.Am simtit ca am mai fost acolo, desi era un oras in care nu fusesem niciodata. Mi-am amintit de visul meu din copilarie.Si asta mi se intampla si cu persoane, sa am impresia ca le cunosc deja sau cu anumite intamplari, sa cred ca le-am mai trait.

| asdgfhresry a răspuns:

Doamne fereste! :O Eu am cosmaruri, iar visele frumoasa sunt plina de magie rolling on the floorla 3 ani am visat ca m-a mancat un crocodil, acum cateva satptamani am visat ca am ramas incuiata in scoala cu cateva fete si nu stiu cum naiba am disparut pe raand, etc. So...nu

| kukubau a răspuns:

De foarte multe ori tongue

| andreea7520 a răspuns:

Visam că fac pipi şi când m-am trezit patul era udbatting eyelashes

| Deea a răspuns:

Da

| lavyBandB a răspuns:

Sincer de foarte multe ori de cand aveam vreo 8 ani.Cam o data pe saptamana visez ceva ce urmeaza sa se intample.Adaug faptul ca in momentul in care se intampla ceea ce am visat intru intr-o stare ciudata de nesiguranta... Oricum e ciudat...

| yoplait a răspuns:

Dahappy

| vampirika a răspuns:

Da.de multe ori am patit asa tongue