Esti simpatica bineinteles :*...de ce? Te-a jignit cineva? Spune-mi cine e ca-l aranjez eu
Hehe...mai intrebi?
Esti extrem de simpatica.
Stii si tu asta.
Nu vrei sa ne combinam la cartela? Ca doar suntem amandoi pe vodafone.
Dupa poza, antipatica dar nu cred ca esti asa - uneori gestica, mimica, tinuta... pot fi inselatoare.
Antipatica
Glumeam mai! ...esti suuper simpatica, si chiar imi plac raspunsurile tale...
xoxo.
100% simpatica. Ar trebui sa faci ceva chiar stupid sa ma faci sa te consider antipatica
Sincer...
simpatiQa
am analizat chiar mai multe rs puse de tine. si nu esti antipatiq:*
Care este scopul acestei intrebari? vrei sa stii daca esti frumoasa sau nu? pentru ce? pe viitor vei concura pentru miss TPU? credeam ca alta e menirea TPU...nu sa descoperim oameni frumosi. Daca vrei sa aflii si raspunsul meu la intrebarea ta. Pentru mine unul nu e de ajuns sa arati bine...trebuie sa ai si ceva minte in cap. iar tu nu dovedesti ca ai.prin intrebarile care le adresezi aici... sper ca nu ma urasti acum... dar ti-am spus adevarul... ceea ce multi n-au curaj...si spun vorbe gen "te iubesc " fara nici macar sa te cunoasca...in ziua de azi se spune mult prea usor te iubesc...deja nu mai au sens aceste cuvinte speciale! .nu mai esti original cand spui te iubesc.
sper ca te-am ajutat...si sper sa nu devii o pitzipoanca... e plina romania sper sa nu aderi la acest stil de a fi! o zi placuta!