| DyaElla a întrebat:

Viata e o povara, nu un lucru bun. Crezi ca ti-ai gasit echilibrul, dar te`ai lovit de o piatra uriasa. Mori cu fiecare secunda... Mai are rost sa traiesti, daca nu mai ai nimic pentru care sa lupti?

10 răspunsuri:
| st3fDub a răspuns:

Cauti ceva pentru care sa lupti sau mori incercandwinking

| Valeria_Micleuşanu_1993 a răspuns:

Viata e o lupta, nu merita sa traiesti pentru moarte, ci pentru moementele vietii de pina la moarte!
http://valeriamicleusanu.blogspot.com/p/poezii.html

| st3fDub a răspuns (pentru st3fDub):

Macar asa ai o ocupatie big grin

| AlexCrb a răspuns:

De fapt, sa traiesti e o lupta. Echilibrul nu-l vei gasi niciodata. Viata merita traita doar pentru putinele momente care iti aduc zambetul pe buze. Se pare ca tu adopti o atitudine gresita referitor la viata.
Exista 3 atitudini (parerea mea):
1. Nu pot, e imposibil, nu are rost.
2. Stiu ca pot, totul are o solutie.
3. Nu-mi pasa, ce-o fi o fi.

Se pare ca tu ai ales-o pe cea mai proasta. Incearca sa iti schimbi putin perceptia asupra vietii. Uita-te la cei care chiar au probleme si incearca sa te pui o secunda in locul lor. O sa te simti mult mai bine in pielea ta vazand lumea prin alti ochi.
De murit murim toti la un moment dat, dar ceea ce facem pe pamant va ramane in viitor asa ca eu cred ca are rost sa traiesti indiferent de probleme, defecte sau esecuri.

Sper ca te-am putut ajuta catusi de putin. Si asta ti-o zice un om cu mult mai multe probleme si defecte decat tine. Capu' sus, viata e ca o nuca... dura dar delicioasa. happy

| ALeXsSaY a răspuns:

Daca nu lupti inseamna ca esti o lasa, ii lasi pe altii sa te calce in picioare. Mereu exista ceva pentru care sa lupti, iar un obiectiv constant este propria viata. Poate ca rostul tau e sa ii faci fericiti pe ceilalti prin faptul ca existi, ca ii lasi sa te iubeasca, ca ai acel ceva unic al tau. Viata are mereu un rost si cu siguranta nu e acela de a exista doar pentru a-i pune tu capat. tongue Viata trebuie traita in cel mai frumos mod, si suferinta este o piesa importanta a vietii: din lacrimi inveti cum sa fi fericita. tongue [contrastul]

| DyaElla explică (pentru ALeXsSaY):

Oare asa sa fie? Poate ca dupa furtuna vine soare si dupa noapte vine zi, dar nu totdeauna tot ce ne dorim se indeplineste, asta o stim foarte bine. Daca te`ai omori inseamna ca ai ceda vietii... Fiecare are scopul sau pe care in sfarsit il indeplineste. Suferinta e o melodie cu versuri amare. Asta`i viata, trebuie sa o acceptam. Ma gandesc doar ca unii lupta sa traiasca, iar altii si`o dau cu stiinta.

| ALeXsSaY a răspuns (pentru DyaElla):

Da. probabil asa este thinking fiecare face alegeri dupa cum vrea. tongue

Fie cum spui tu happy

| ALeXsSaY a răspuns (pentru DyaElla):

Haha. reversul clasic. miss chu.[da da da stiu stiu ce am zis.]

Alex, daca vrei sa ma uiti okey... Stiu ca nu rezisti (stiu prea bine cum e); ca atunci cand te uiti la luna, cand asculti melodiile noastre sau cand vezi marea iti aduci aminte de mine si de ce vorbeam. S-a terminat brusc. NU eu am hotarat...