In ziua fericirii, fii fericit, si in ziua nenorocirii gandeste-te ca Dumnezeu a facut si pe una si pe cealalta.
De ce nu? Totul e trecator, chiar si viata, si "nobody can hurt me without my permission." Mahatma Gandhi
Acceptati cu usurinta situatiile grele pe care le intampinati pe parcursul vieții?==indiferent cum le accepți, sau nu ele sunt aceleași!
Observ ca siai schimbat avatarul ai evoluat in alt trup, ce legatura are intrebarea cu religia sau e o intrebare retorica a carui raspuns deja e in intrebare? desigur ca preferi un raspuns care sa fie de genul dumnezeu isi da puterea sa treci peste toate bla bla =propaganda religioasa
Situatiile rele nu ma pot afecta cu nimic.
Sunt de acord cu @MAda0611.
"Nobody can hurt me without my permission."
Depinde de situatie...dar intr-adevar, atata timp cat ai credinta nimic nu te poate afecta. Stii, Dumnezeu nu ne lasa sa suportam mai mult decat putem. Prin urmare, cei care renunta la lupta o fac pentru ca nu au incredere, nu pentru ca nu pot. Dau dovada de lasitate. Cei care nu renunta reusesc, pentru ca au incredere in ei si in forta pe care le-o da Dumnezeu.
Da pentru că El mă povăţuieşte în adevărul Său, şi mă învaţă, căci El este Dumnezeul mântuirii mele şi doar El este totdeauna nădejdea mea.
Nu le accept cu usurinta fiindca, desi trec, toate lasa urme, dar am inteles ca " Iară nu suntu vremile supt cârma omului, ci bietul om supt vremi.(Miron Costin)".
Daca putem accepta bucuriile, lucrurile frumoase din viata noastra, cred ca putem accepta si cele grele!
gabyxgdbgz întreabă: