anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Viata merge inainte cu bune cu rele. Acceptati cu usurinta situatiile grele pe care le intampinati pe parcursul vietii?

Răspuns Câştigător
| Raniia a răspuns:

In ziua fericirii, fii fericit, si in ziua nenorocirii gandeste-te ca Dumnezeu a facut si pe una si pe cealalta.

13 răspunsuri:
| Mădă0611 a răspuns:

De ce nu? Totul e trecator, chiar si viata, si "nobody can hurt me without my permission." Mahatma Gandhi

| MMihai a răspuns:

Acceptati cu usurinta situatiile grele pe care le intampinati pe parcursul vieții?==indiferent cum le accepți, sau nu ele sunt aceleași!

| EmaS a răspuns (pentru MMihai):

Ei bine, suntem atat de diferiti si fiecare raspunde intr-un fel sau altul in adversitati. Unii le accepta, se ridica si merg mai departe. Altii nu se pot impaca cu situatia si renunta la lupta.

| RAY a răspuns:

Observ ca siai schimbat avatarul ai evoluat in alt trup, ce legatura are intrebarea cu religia sau e o intrebare retorica a carui raspuns deja e in intrebare? desigur ca preferi un raspuns care sa fie de genul dumnezeu isi da puterea sa treci peste toate bla bla =propaganda religioasa

| DyNo a răspuns:

Situatiile rele nu ma pot afecta cu nimic.
Sunt de acord cu @MAda0611.
"Nobody can hurt me without my permission."

| strawberry03 a răspuns:

Depinde de situatie...dar intr-adevar, atata timp cat ai credinta nimic nu te poate afecta. Stii, Dumnezeu nu ne lasa sa suportam mai mult decat putem. Prin urmare, cei care renunta la lupta o fac pentru ca nu au incredere, nu pentru ca nu pot. Dau dovada de lasitate. Cei care nu renunta reusesc, pentru ca au incredere in ei si in forta pe care le-o da Dumnezeu.winking

| Trolli a răspuns:

Chiar daca nu accept situatia imediat, timpul vindeca orice rana.

| scrisoarededragoste a răspuns:

Da pentru că El mă povăţuieşte în adevărul Său, şi mă învaţă, căci El este Dumnezeul mântuirii mele şi doar El este totdeauna nădejdea mea.

| EmaS a răspuns (pentru RAY):

Da,draga am intinerit.

| RAY a răspuns (pentru EmaS):

Ce frumoasa esti draga

| EmaS a răspuns (pentru RAY):

Mersi,mersi!

| anad a răspuns:

Nu le accept cu usurinta fiindca, desi trec, toate lasa urme, dar am inteles ca " Iară nu suntu vremile supt cârma omului, ci bietul om supt vremi.(Miron Costin)".

| Loora a răspuns:

Daca putem accepta bucuriile, lucrurile frumoase din viata noastra, cred ca putem accepta si cele grelewinking!