Scopul meu este: sa ma nasc, sa fac mereu fapte bune si oameni fericiti, sa ma pretuiesc, sa iubesc, sa am credinta, sa sper, sa lupt si sa muncesc! Numai bine!
Nu aş putea contribui la calitatea vieții celorlalți, fie printr-un zâmbet, prin acceptarea a ceea ce sunt ori plantarea unei semințe de înțelepciune.
Daca nu as mai putea juca tenis, daca nu as mai putea citi, daca nu as mai putea asculta muzica, daca nu m-as mai putea lupta pentru a-mi indeplini visele.
Viata mea are vreun rost? ce rost are? daca maine ma omoara o masina ce rost a avut? viata e subtire ca ata man,moartea este scopul vietii nu basme cu un scop,sens,rost,tu ce rost ai? hai sa spunem ca daca as fi orb,paralizat, as avea cancer, hiv, ar muri parintii mei as intra in depresie, da tot moartea ar fi scopul ori cum o iei
Doar suntem din familie, ne asemănăm. Sensul sau rostul vieții mele e mai profund de atât, dar prefer să îl știu doar eu.
Cred ca cam stiu care e, in orice caz si al meu tot pe acolo e
Mă bucur.
Wow; mi-ai amintit cav am in frigider niste crema de zahar ars, d'aia naspa, din lapte natural si oua de la gainile din curte, iar zaharul este si el naspa, d'ala din Cba din trestie.
Viata mea nu ar mai avea rost daca?
Daca ce?
Si asa nu are ). Nici nu stiu de traiesc sincer. Pacat ca nu stiu metode de sinucidere nedureroase.
10 septembrie e ziua mondiala pentru prevenirea suicidului, nu vorbi asa, tocmai azi :)
https://www.agerpres.ro/......i-10-25-53
Doar o viata si o gaura in cuc
Vietile omenesti oricum nu au un rost, traim in cateva iluzii care ne fac sa ne simtim bine si realizati, la sfarsitul zilei tot singur si fara nimic o sa ajungi sub 2 metri...
Nici nu stiu de ce traim, daca stai sa te gandesti bine specia umana chiar nu are un scop. Daca ar fi posibilitatea sa existe divinitati si chestii de genul poate am avea un scop, dar ma indoiesc...
Asta e rostul vieti tale ciocolata? haaaaaaa al naibi ca si mie, acum o blestem ca ma ingrasat
))))) mama ei de ciocolata, ca nu e sanatoasa!
Daca as afla ca nu exista o viata de apoi eterna. Daca as afla asta,as manca MC Donalds, as renunta la cursuri/munca, nu as mai plati nimic, as astepta sa ajung pe strada si apoi m-as sinucide in casa celui mai bogat om din Romania, nu stiu de ce dar as face-o.
Din fericire mi s-a confirmat opusul.
Viata mea are mereu un rost... Doar pentru asta am venit pe lume; sa am un rost! Am sa lupt pana la sfarsitul zilelor mele; "e singurul lucru pe care stiu sa-l fac cel mai bine"! Numai bine!
Eu ma refeream la viata fiecaruia privind subiect, nu ma refeream la a mea ))))))
Arsenalul e unul din motivele mele, e clar ceva important pentru mine, e prima dragoste adevarata.
Arsenal
3 - 0
FIN.
Bournemouth
e bucuros in seara asta
Macar pe amaratii aia sa-i batem,, se alege praful de echipa mea daca conducerea aia retardata mai ia decizii proaste, de parca e vreo noutate in atatia ani de zile, de cand sunt eu fan si urmaresc fotbalul, manager mai prost decat cel al nostru nu am vazut,, mi-a mancat tineretea Arsenalul!
Stiu la ce te-ai referit dar pentru mine n-am gasit nici o continuare , nu imi vine nimic in minte care sa ma faca sa zic asta.
Fara dulciuri)))) cum a zis colega ta Golden mais us.
Nu mere, nu ma omor dupa dulciuri. Omul se adapteaza, atata timp cat ai puterea de a trece peste chestiile nasoale care ti se pot intampla poti sa-i dai iar un sens vietii chiar daca pentru moment ti se pare ca nu mai are nici un sens.
Sau poti zice si asta, ai dreptate!
Daca n-ai avea un frate iubitor si protector...
On topic. Consider ca viata mea n-ar avea niciun rost daca dupa moarte, n-ar mai exista nimic, daca s-ar sfarsi totul.
Daca ar pati ceva fratele meu. Asta e cel mai important aspect pentru mine.
Mega familista esti,, respect.
Zici tu ca absenta iubirii reprezinta infernul in viata unui om? Chiar ai dreptate
In viata mea.
Iubeste Arsenalul si ai sa simti ca traiesti!
Viata mea n-ar avea rost daca nu mi-as gasi fericirea in a-i ajuta pe ceilalti si a schimba lumea in bine, cat de putin.
Daca as avea o boala incurabila.
Prin urmare oric ma duc sa ma calce un tren, ori ma arunc de la balcon, ori imi iau permis de arma si ma impusc in cap.
Serios, sinuciderea mi se pare rationala si logica doar in cazul asta.
Si chiar mult mai rational decat sa te chinui cu cancerul de exemplu.
Iar parintii si cunostintele ar trebui sa se simta mai bine ca m-am sinucis si am scapat de chinurile ingrozitoare, prin urmare nu as avea nicio remuscare inainte sa mor.
Singurul motiv pentru ca viata nu mai are rost.
Daca as avea o boala incurabila.
Nu as mai face afaceri, pur si simplu, aceasta este pasiunea mea si iubesc sa ma dezvolt in afaceri, in branse precum, vorbitul in publil, deoarece mi-am dat seama cat de frumoasa, prospera si abundenta poate sa fie viata daca ai putin guraj si o doza de nebunie.
Eu cred ca multi traiesc fara un rost, fara o speranta viata nu are un rost
Este de datoria ta sa faci ceva cu viața ta. Dacă nu care ar fi diferența ca te-ai născut? Mai bine nu te nășteai.
Ai dreptate, o viata ai, ceva trebuie facut
Viata mea nu ar mai avea rost daca as sta toata ziua fara sa fac nimic si sa ma uit cum viata trece pe langa mine si eu cu ea. Merg pe ideea traieste fiecare clipa ca si cum ar fi ultima iar viata chiar si cand nu e, e mult mai fun
JustMe34 întreabă:
JeSuisAnonyme întreabă: