| Drimmero a întrebat:

Viata ta n-ar mai avea rost daca? continuati voi mai departe.

Răspuns Câştigător
| Caro34 a răspuns:

Scopul meu este: sa ma nasc, sa fac mereu fapte bune si oameni fericiti, sa ma pretuiesc, sa iubesc, sa am credinta, sa sper, sa lupt si sa muncesc! Numai bine!

78 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Viata mea are vreun rost? ce rost are? daca maine ma omoara o masina ce rost a avut? viata e subtire ca ata man,moartea este scopul vietii nu basme cu un scop,sens,rost,tu ce rost ai? hai sa spunem ca daca as fi orb,paralizat, as avea cancer, hiv, ar muri parintii mei as intra in depresie, da tot moartea ar fi scopul ori cum o iei

| Drimmero explică (pentru RAY):

Asta cam asa e, orice ai face,, moartea te mananca, pentru ca asa e firul vietii, asa e nebunia asta.

| Superior a răspuns:

Daca as afla ca nu exista o viata de apoi eterna. Daca as afla asta,as manca MC Donalds, as renunta la cursuri/munca, nu as mai plati nimic, as astepta sa ajung pe strada si apoi m-as sinucide in casa celui mai bogat om din Romania, nu stiu de ce dar as face-o.
Din fericire mi s-a confirmat opusul.

| Nemessys a răspuns:

Viata mea nu ar mai avea rost daca?
Daca ce?
Si asa nu are laughing). Nici nu stiu de traiesc sincer. Pacat ca nu stiu metode de sinucidere nedureroase.

| RAY a răspuns (pentru Drimmero):

Eu in locul tau as merge la fata care ma iubeste si as face dragoste cu ea, iubirea e frumoasa, poate rostul e iubirea, deci fara iubire esti ca o planta care nu primeste apa sau ca un desert rece

| GoldenZenith a răspuns:

Ce-ai pățit?

Daca nu ar mai exista ciocolata.

| RAY a răspuns (pentru Nemessys):

Termina cu de astea, esti tanar, o viata ai, asa ca bucurate de ia

| RAY a răspuns (pentru GoldenZenith):

Asta e rostul vieti tale ciocolata? haaaaaaa al naibi ca si mie, acum o blestem ca ma ingrasat

| Raniaa a răspuns:

Dacă... nimic.
Atâta timp cât respir totul are un rost.

| Drimmero explică (pentru GoldenZenith):

))))) mama ei de ciocolata, ca nu e sanatoasa!

| GoldenZenith a răspuns (pentru RAY):

Doar suntem din familie, ne asemănăm. Sensul sau rostul vieții mele e mai profund de atât, dar prefer să îl știu doar eu. kiss

Da, Ray,, ai dreptate tu asa, chiar ai dreptate.

| RAY a răspuns (pentru GoldenZenith):

Cred ca cam stiu care e, in orice caz si al meu tot pe acolo e

| anonyymuusss a răspuns:

Viața ta n-ar mai avea rost dacă ai muri

Degeaba imi dai dreptate daca nu faci nimic, numi repeta greseala, imi era frica de iubire pana s-a dus la altul, scmehera fata

| Nemessys a răspuns (pentru RAY):

Ea*

Cum dracu sa ma bucur? laughing))))

Ray, totul se face treptat, stiu eu ce am in cap, nu ma invata!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Viata ta n-ar mai avea rost fara Arsenal si fotbal.

Sansa sa existam era extrem de mica sa stii

| Drimmero explică (pentru anonim_4396):

Eu ma refeream la viata fiecaruia privind subiect, nu ma refeream la a mea ))))))

Arsenalul e unul din motivele mele, e clar ceva important pentru mine, e prima dragoste adevarata.

Nu te invat nimic, nu gratis

| RAY a răspuns (pentru anonim_4396):

Arsenal
3 - 0
FIN.
Bournemouth
e bucuros in seara asta

| RAY a răspuns (pentru anonyymuusss):

Eu cred ca multi traiesc fara un rost, fara o speranta viata nu are un rost

Macar pe amaratii aia sa-i batem,, se alege praful de echipa mea daca conducerea aia retardata mai ia decizii proaste, de parca e vreo noutate in atatia ani de zile, de cand sunt eu fan si urmaresc fotbalul, manager mai prost decat cel al nostru nu am vazut,, mi-a mancat tineretea Arsenalul!

Barcelona
5
Espanyol
0

| Nemessys a răspuns (pentru RAY):

Nu sunt fericit deloc. laughing
So. nu am cum sa ma bucur. tongue

Man ai felicitare

Cata boala am avut eu pe Barca de-a lungul timpului, mai ales cand juca cu Arsenal, ne-au furat fluierasii mereu cand jucam cu catalanii...

Daca ai un fir alb in cap din cauza asta e ceva de bine devi mai matur

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru Drimmero):

Stiu la ce te-ai referit dar pentru mine n-am gasit nici o continuare laughing, nu imi vine nimic in minte care sa ma faca sa zic asta.

Întrebări similare