| ruWssOiaLnF a întrebat:

Visand...ce v-ar placea s-ajungeti? Cum v-ati vedea viata?

20 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bună!
Mi-ar plăcea să ajung asistentă medicală, sau medic ginecolog, sau psiholog, încă nu sunt sigură.
Te pup!

| DeeaDiduu a răspuns:

Eu as vrea sa fiu model, dar nu stiu daca s-ar intampla vreodata asta.Mi-ar place sa fiu model mai ales ca multe prietene imi spun ca ar trebui sa ma fac pentru ca am tot ce imi trebuie dar tot nu sunt sigura daca e ceea ce vreau cu adevarat.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu aspira la ceva ce nu poti atinge.Viata,nu stii niciodata ce iti ofera.Mult noroc.

caramela
| caramela a răspuns:

Bunahappy
imi place sa traiesc realitatea, nu visez pentru ca nu sunt "de bani gata" doar acele persoane isi permit ca visele sa devina realitate...
O frumoasa zi sa aihappy

| Dariusuu a răspuns:

Mi-ar placea sa ajung profesor de sporturi extreme, sa am o academie destul de mare.

Nu am ce face, decat sa imi motivez visurile.

O zi superba iti doresc.

| positivity a răspuns:

Să zicem că lumea ar altfel.
O poveste frumoasă s-ar năpusti asupra noastră, iar eu aş fi un mic profesor în această lume uriașă. Momentan îmi doresc să ajung un profesor respectat de toți.
Sau, poate un inginer, sau arhitect.
Oh, nici măcar eu nu ştiu ce vreau de la viață.

| AndreeaMuffin a răspuns:

Stewardesa laughing. Chiar mi'ar placea. Sau model.

| Purgatoriu a răspuns:

Mi-ar placea sa ajung un artist cunoscut si apreciat. Sa ma pot exprima liber etc. Si sa o duc bine...

| Zatharra a răspuns:

Psiholog sau avocat. Dacă nu, atunci... celebră.
Peace!

| FadetoBlack a răspuns:

Pfui. Am atâtea vise... Păcat că se vor îndeplini... Deci prefer să fiu realistă şi să mă abţin de la comentarii şi dorinţe.

| val31989 a răspuns:

Mda..visand,as vrea sa ajung actrita laughing dar stiu ca nu as putea si nu as reusi sa devin. Oricum, visand laughing

| mariukka a răspuns:

Eu inca ma gindesc ce meserie sa aleg pe viitor cred ca liceu.in viata mas vedea fericita linga persoana iubita cu 2 copii la o casa cu 2 etaje in suburbia orasului

| Razvan1807138078340 a răspuns:

Degeaba vreti voi sa ajungeti ce mama dracu vreti ca e degeaba! Pentru a ajunge cineva in viata trebuie sa va descurcati iar la noi, fetele traiesc de pe spinarea baietilor iar baietii is ai de capu lor nu stiu nici sa cumpere o paine!
Romania va ajunge o tara depravata

| SupradozaDeViseXD a răspuns:

Sunt o perosana visatoare. De multe ori imi place sa ma gandesc la viitoarul meu si sa imi iamginez ce drum voi laege si in ce directii ma va duce, insa cu toate astea inca nu mi-am gasit cu adevarat drumul pe care sa il urmez.
Ce stiu sigur e ca dupa ce voi termina liceul ( sunt pe stiinte sociale- uman), voi merge la facultate in alt oras.
Vreau sa ma arunc in lume, sa plec de acasa, sa gust din viata, pentru ca intotdeauna a fost cineva langa mine care sa ma ajute, prietenii sau familia, dar cand voi fi singura printre necunoscuti cum ma voi descurca?
Ma incita acest gand, si sunt curioasa sa vad ce se va intampla cand voi pleca la facultate, dar la ce facultate inca nu stiu...
Intr-un timp imi doream foarte mult sa devin dr. psiholog. Sunt o buna ascultatoare si imi place sa ajut oamenii sa isi rezolve problemele, insa aceasta profesie nu este una de succes in Romania, asa ca uneori ma gandeam cum ar fi sa plec in afara.
Viata e plina de oportunitati, iar eu cred ca ele mi se vor arata cand va fi momentul.
Imi place sa iau deciziile pe moment, mereu las totul in ultimul moment laughing
Insa cu privire la aceasta decizie, m-am gandit de f multe ori ce voi face, dar inca nu am gasit un raspuns, oricum eu imi vad viitorul bun si luminos happy mereu am fost optimista

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Asasin de psihologi şi avocaţi... că la câţi bizari sunt în România care au meseriile astea şi cu siguranţă vor fi mai mulţi, va fi nevoie şi de unu care să-i împuţineze cumva.

| AiEnma97 a răspuns:

Un Super-erou! Sa am puteri magice si toate cele. Ar fi prea tare! As avea o viata plina de aventura si batalii epice.

| lolium a răspuns:

Veselie cat cuprinde, prieteni adevarati, cat mai multe calatorii...

| angus35 a răspuns:

As vrea sa ajung un mare mahar in turism.Viata e frumoasa depinde de tine...Bafta!

| thegatekeeper a răspuns:

Nu am pretentii prea mari de la viata, iar asta nu pentru ca nu imi place sa visez din cand in cand, ci fiindca "viata ideala" pentru mine nu inseamna o casa cat mai mare si impozanta, sume enorme de bani si altele de felul asta. Ideal, in ceea ce ma priveste, ar fi sa am o garsoniera sau un apartament cu 2 camere doar al meu, din punct de vedere profesional- sa reusesc sa lucrez ceea ce imi place (ideal ar fi tattoo-artist, insa mi-ar placea aproape la fel de mult si ceva in domeniul turismului) si sa obtin din asta un salariu decent, mediu, astfel incat sa pot economisi, din cand in cand, pentru calatorii si alte lucruri legate de hobby-urile mele. De asemenea, mi-ar placea sa am un animal de casa sau doua (o pisica si inca ceva, sau chiar alta pisica laughing ). Cam asta ar fi, in mare parte.

| ruWssOiaLnF explică (pentru anonim_4396):

Si tocmai de aia ti-e permis sa visezi, fiindca oricand viata te poate surprinde.''Nu aspira la ceva ce nu poti atinge"...hmmm, asta imi suna a plafonare, a lipsa de speranta,...a lipsa de curaj.

Întrebări similare