Doar daca am pastrat legatura mult timp si ne intelelegem bine, dar singura cu care mam vazut, a fost un esesc
Nu.Prefer sa trăiesc cu "regretul" de a nu ma fi întâlnit cu o persoana misto decât cu regretul de a ma fi întâlnit cu ea si sa fi avut parte de surprize neplăcute.
Aiurea, dar mai bine pentru mine.
Oamenii mint si fata in fata.Pe net e o prostie sa crezi ceva.Mi-a ajuns o experiența, n-am chef de a 2-a.
Accept sa ma intilnesc doar cu acele persoane cu care am comunicat foarte mult timp, dar am avut doar o singura ocazie de acest gen in viata, si nu s-a terminat de loc cu bine fiind un mare esec.Ideea e ca in lumea reala oamenii nu sunt ca in cea virtuala.De cele mai multe ori cand cunoastem pe cineva in realitate, cu care am comunicat doar online, ramanem dezamagiti, deoarece nu a coincis asteptarilor noastre, dar depinde de la caz la caz.
Am cateva persoane pe care le cunosc de cativa ani pe net, si as vrea sa le intalnesc, dar pana acum nu am vazut pe nimeni de pe net in realitate.
Dar stii, multa lume e diferita pe net si poate nu ne-am intelege asa bine in realitate.