anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Voi adormeați atunci când în copilărie vă citeau părinții povești înainte de culcare?
Eu niciodată nu am putut și nu-mi dau seama cum alții puteau.
La mine somnul venea și vine mereu în mod natural.
Totuși, de ce pe unii dintre voi vă lua somnul de la o poveste? big grin

Răspuns Câştigător
| Freya1 a răspuns:

Mi imi citea tata in zilele in care aveam timp, nu ca sa adorm.Eu stiam ca daca imi e somn dorm, iar daca imi spun ai mei sa dorm trebuie sa dorm.

Dar mai sunt oameni pe care pur si simplu ii relaxează sa audă pe cineva vorbind, sa isi imagineze cele scrise acolo etc.

17 răspunsuri:
| Niciunnumedeutilizator a răspuns:

Nu, niciodată. Îmi inventa tata povești pe loc (omul are talent, a scos și o carte) și eu nu adormeam, ci stăteam treaz să aud continuare. Frumoase vremuri, foarte frumoase...

| gemeni6226 a răspuns:

Nu-mi mai aduc aminte a fost foarte de mult timp.Dar e cert ca daca ascult o poveste monotona pe Youtube adorm foarte repede.

DoarBogdan
| DoarBogdan a răspuns:

Nu cred ca imi citeau povesti inainte de culcare sad

| Catrice a răspuns:

As fi vrut să-mi citească povești, da' n-o fost sa fie.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

In general nu-mi citeau povesti. Bunicii imi mai spuneau una alta. Dar nu cred ca adormeam. Tin minte ca eram curioasa sa aud finalul. La mine era o modalitate de a ma tine treaza, nu de a ma adormi...

| literallythesamebruh a răspuns:

Eu unul nu știu cum se făcea, dar adormeam imediat, deși la început încercam să par interesat de poveste și chiar o rugam să-mi povestească promițându-i că o să stau treaz până va termina. Dar de unde, adormeam imediat laughing Frumoase vremuri.

| VoidEternal a răspuns:

Eu nu adormeam de obicei la povesti, (mi se citeau și mie, adormeam poate doar dacă știam foarte bine povestea, dar asta nu prea se întâmpla, aveam foarte multe cărți de povesti) dar fata mea adoarme cu povesti audio in fiecare seară. La cele pe care le citim noi nu prea adoarme nici ea, din cauza luminii, plus că altfel sună povestea spusă de un profesionist.

| Feri5 a răspuns:

La mine adormea bunica când îmi spunea povești laughing) Evident, îmi plăcea să stau noaptea lângă ea și să ascult povești, dar nu reușeam să adorm. Alea au fost vremuri frumoase, iată că am sărit peste ele crying(

| mgtow a răspuns:

O pateam, cred ca din cauza oboselii adunate pe parcursul zilei. Bunica se ocupa de asta, maicamea imi zicea ceva de ursul care face mor mor radeam apoi ma gadila si adormeam.

| Lukasssz a răspuns:

Pe mine nu ma lua niciodata somnul, ba mai rau, dup ce imi citeau parintii povesti eram hiperactiv laughing

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru Lukasssz):

Ciudat. Și eu la fel.

| AnemonaP a răspuns:

Nu. Nu adormeam, oricum, ma plictiseau poveștile înainte de culcare și nu voiam

| SilentRain a răspuns:

Daca îmi zice unul din eii noapte bună era de poveste laughing
In mare parte se stingea becul și trebuie să dorm fara sa mai zica cineva ceva

| Valkyrie95 a răspuns:

Nu imi citeau povesti. Nici nu era nevoie. Adormeam de oboseala dupa o zi lunga de... joaca.

| Fatamuntilor a răspuns:

Nu stiu sa imi fi citit povesti la culcare!
am stat o perioada cu copilasul unei vecine si la somnul de pranz inchideam calculator /tv si ii citem dintr-o carte.Mereu aceasi.Asa de mult ii placea.
Eu cred ca e vorba de timpul petrecut alaturi de copil si fiecare parinte ar trebui sa isi petreaca macar jumate de ora citind povesti copiilor!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu. Eram atenta la poveste.

| Nirvanaaa a răspuns:

Părinții nu mi-au citit niciodată. Îmi citea uneori sora mea, dar nu era o metoda buna ca sa mă ia somnul. happy