Din alea 12 h sa ai pauza doar 10 minute restul sa lucrezi mereu la carat marfa la un market
Nu iti da nimeni 6000 de lei sa cari marfa la market.
Am zis așa că idee, ok dar ca inginer sa lucrezi 12 h a câte 5 zile pentru 6000 ai face o?
Pai simți se pare convenabil? Hai că câțiva ani dar toată viața? Și ce faci cu banii? Că n ai timp sa faci nimic a 6 a zi ești obosit rupt și a 7 a trebuie sa te pregătești pentru inca 5 zile de munca bon stop
Nu e legal, contractul nu ti-l face pe 12 ore zilnice, ce e peste 8ore intra la suplimentare.
Scrie in fisa postului ce indatoriri ai si cata pauza.
Sef, am prieten inginer care face mai mult de 6000, si strange sa isi ia casa lui, unde poate face ce vrea el. Am mai zis, is destule de facut cu banii daca ii ai.
Frate lasa casa pe care o cumperi in 20 de ani trebuie sa si faci ceva cu banii sa te simti bine, poti sta si in chirie, oricum nu iti face fi-tu statuie ca iti cumperi tu casa.
Dar ghici ce, are si bani si timp sa faca ce ii place si sa se simta bine. Joaco pe asta.
Asa da,dar pe ce mai poti da banii bro? tu pe ce i-ai da sa te simti bine? nu neaparat gen placeri adica gen chestii care iti plac dar te si ajuta, uite un exemplu la mine relfexoterapie mi-ar face placere dar ma si ajuta sa pe termen lung la sanatate fizica si psihica altceva, yoga la sala iar la fel placere dar ma si ajuta, altceva sedinte de hipnoza te relaxeaza dar te si ajuta, intelegi? ca asa gen sa dai banii pe prajituri si bauturi scumpe alea le ai acum dupa cateva minute nu le mai ai.
Pe ce mai poti da banii ca sa te simti bine? eu m-am gandit la o relfexoterapie chestii din astea zic si pentu anxietate.
Și cum e sa ai jacuzzi? Și oare oamenii bogati pe ce mai dau banii? Inafara de călătorii.Iar tu ce zici hipnoza îți păstrează sănătatea mentală făcută o data la 3 zile de un hipnoterapeut?